Mi az a balliberális?
Figyelt kérdés
Mármint a baloldaliak meg a liberálisok ég és föld...2017. júl. 12. 16:25
11/19 anonim válasza:
Félkatonai szervezet XDDDDDDD Mennyi ökör ér ebben az országban, te jó ég.
12/19 meszike91 válasza:
A liberalizmus az USÁ-ra jellemző, a baloldaliság meg inkább a skandináv államokra.
A balliberálisozás teljesen értelmetlen, egy jobboldali is lehet liberális. Egy baloldali meg lehet kifejezetten diktatórikus is. (kommunizmus)
13/19 anonim válasza:
Én liberális vagyok de nem vagyok baloldali érzelmű. Mindig röhögök a sok hülye balliberálisozó fideszesen:DDDD
14/19 anonim válasza:
Hogy lennének már ég és föld? Attól, hogy műveletlen vagy és lemaradtál az utóbbi 100 év politikai és társadalomfejlődéséről, attól még nagyon is érvényes kifejezés a balliberális, és '68 óta a baloldal és a liberalizmus kéz a kézben jár a nyugati világban.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, napi nevetés megvolt :D
2017. júl. 12. 22:07
16/19 anonim válasza:
Ez a baloldaliak és liberálisok gyűjtőneve, mióta összeállt 94-ben az MSZP és az SZDSZ. Akkor derült ki, hogy van bennük közös. Az MSZP egyedül is kormányt tudott volna alakítani, úgy megnyerte azt a választást.
17/19 anonim válasza:
Jelenleg a 'liberális' szót arra használják aki illegális-migrációpárti, végtelenül toleráns, támogatja a melegeket, meg minden ilyen marhaságot. Pl: Merkel, Soros, Macron, skandinávok. De nem ez az eredeti, jó éretelmben vett liberalizmus. A balliberális pedig a magyar baloldal és aki egyetért alapvető nézeteikkel.(FIDESZ találta ki). Pl:mszp, dk, liberálisok.
Médiában:cnn,444. A gyakori kérdések is ide tartozik.
18/19 anonim válasza:
Minden ami a jobboldali keresztény konzervatív értékrendnek nem felel meg.
19/19 anonim válasza:
A baloldal egyenlő a liberalizmussal, annak a szélsősége a komunizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!