A vidéki kistelepüléseken élők miért félnek a terrorizmustól és a menekültek befogadásától?
# 12
# 13
Szerintetek ti megválaszoltátok a kérdést? Mert nekem úgy tűnik, csak valami kisebbrendűségi komplexusotokat akartátok levezetni...
" Szerintetek ti megválaszoltátok a kérdést? Mert nekem úgy tűnik, csak valami kisebbrendűségi komplexusotokat akartátok levezetni..."
Majd azt én döntöm el mit válaszolok meg és mit nem, amit már eleve megtettek az első oldalon.
Komplexusaid meg inkább úgy tűnik nektek lehetnek. Egy olyan tele kisebbrendűségi komplexussal teli migrács-simogató bértollnoknak tűnsz. :P
Majd a kistelepülésen élők meg eldöntik kell-e a kb. semmire sem jó, képzetlen imádottjaitok, vagy nem! :)
Oké. De mi köze ehhez a menekülteknek? Budapesten az elmúlt 30 évben ami robbantás volt azt mind magyarok követték el. A legutóbbit tavaly.
Ez ellen miért nem állnak ki? Ha tényleg féltik a gyerekeiket, ismerőseiket?
Így van, leírták már, így minek beírni ugyanazt a válaszba? Vagy nem olvastad az oldal szabályzatát?
Amit írtál az meg egy szánalmas próbálkozás az önigazolásod keresésére semmi több. Az, hogy magyarok mit követtek el az még nem ok arra, hogy importálni is melléjük pár ki tudja milyen robbantgatós-kedvű vallási fanatikust, csak mert nektek most ez van betáplálva, hogy milyen jó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!