Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azért van ennyi betanított...

Azért van ennyi betanított munkaerőt kereső gyár az országban, mert sokan csak ilyen munkát tudnak elvállalni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 9. 17:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"De ilyen hülyének nézo országba a kutya se akar visszajönni"

Bocs! De csak azt lehet hülyének nézni aki hagyja magát!

Teljesen mindegy ki van hatalmon bal vagy jobb oldal vagy a jóisten. Nem vagyok paranoiás, de olyan mintha a Chomsky tízparancsolat volna a politikusok tankönyve.

De ugyanez megy Nyugaton is, meg még nyugatabbra is. Annyi (nagy) különbséggel, hogy ott a jólét miatt nem fáj annyira mint idehaza.

2017. júl. 10. 10:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"max pár évre megyek ki pénzért, aztán ha látom h javulgatnak a dolgok, akkor visszatérek"

Nem T.Kérdező!

Kész pitsa, meleg málé!

A dolgok akkor fognak javulni, ha teszünk érte. Ha elmész részben megoldod a saját problémádat (ami teljesen érthető), de ki fogja megoldani azt a problémát ami miatt elmentél! Senki? Akkor soha nem fogsz tudni visszajönni!

Nem lenne (lett volna) jobb a "tetszettek volna forradalmat csinálni" verzió?

Elzavarva minden olyan "politikust" (hithű kádert) aki a módszerváltás után ugyanabba az irodába járt be a Parlamentbe, csak a megszólítás változott (párt vs. államtitkár)

Nem lett volna jobb a nemzetközi szerződéseinket úgy aláírni, hogy alkudozunk egy kicsit a javunkra? És nem csak odamenni hogy: Hol írjam alá?

Nem kellett volna az államadósságot úgy újratárgyalni, azt is figyelembe véve, hogy hová is vándorolt az átkosban felvett valuta?

2017. júl. 10. 12:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha itt maradna is nem lenne változás . A magyarok nem tudnak összefogni ha tetszik ha nem. Nem egy összetartó nép vagyunk. Én is inkább a lelépést választanám mert amire megvárja az ember,hogy összefogjon a magyar arra 1 élet is kevés.
2017. júl. 10. 13:26
 14/15 A kérdező kommentje:
sajnos én is így látom. Nemrég olvastam egy kérdést, hogy miért nem vállik ki Budapest külön városállamként, hisz ő termeli nagyobb részét a GDP-nek. Ha lenne erröl szavazás, szerintem tutira megszavazná a többség, még ilyen kevesen sem tudunk egységesek lenni.
2017. júl. 10. 13:29
 15/15 anonim válasza:
100%

Tapasztalat és a vélemények olvasása után amit a gyárakról írnak azt látom, hogy a kutyát nem érdekli ki honnan jön, volt e előtte munkahelye, 1-2 nap után pörögni, kell. Ha nm megy lebénáznak megy a cukkolás meg a "mikor mondasz fel" pedig úgy toborozzák az embereket hogy mindenféle csábító lehetőséget, tv-ket ajánlanak....ha nincs elég dolgozó miért nem becsülik meg aki odamegy...miért kell kiutálni kicikizni 1 nap után.

A sorvezető dirigál, hogy le kell gyártani a db-számot, elég szánalmas, hogy úgy dirigálnak ezek a kis főnökök hogy ők maguk sem tudnák a munkát időre, tisztességesen megcsinálni. Dirigálni könnyű, dolgozni nehéz...

2017. dec. 31. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!