Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok miért nem...

A liberálisok miért nem fogják fel, hogy az a pénz, amit Orbánék beleölnek a fociba, az nemzetközi szinten KEVÉS?

Figyelt kérdés
Mondok egy példát. A csőd szélén álló Dinamo Kijev kitud adni 2.5 millió €-t egy játékosért, vagy a pár éve még épphogy a csődből megmenekülő Görögország rekordbajnok csapata, az Olimpiakosz 3 millió €-t adott ki egy 28 éves ghánai játékosért. De akkor beszélhetnénk a Bayern Münchenről,Barcelonáról, meg a Real Madridról is,de az más kávéház.

2017. júl. 7. 11:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
1%
A liberàlisokat csak az èrdekli,hogy elleni tudjanak mondani,ha Orbàn azt mondanà,hogy a hülyesèg a foci,minden Stadiont le kell bontani,Tutira azt nondanàk,hogy sok pènzt kell belefektetni
2017. júl. 7. 13:09
 12/21 anonim ***** válasza:
96%
Dobják össze azok a focistadiont,akik focit néznek!
2017. júl. 7. 14:32
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.

A focit a legtöbb helyen a magántőke finanszírozza és üzleti alapon megy.

Itt viszont a közpénz ölik bele ebbe a 0 színvonalú sportba ami kb 400 embert érdekel meccsenként.

Egy forint közpénz is sok lenne rá, minden csapat tartsa el magát aztán ennyi. Csődbe megy akkor csődbe megy, kb ezer embert érdekel a többi meg lexarja magasról.

2017. júl. 7. 15:28
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A Dinamo Kijev és az Olimpiakosz lopott közpénzből üzemel?
2017. júl. 7. 16:48
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nézd, én szeretem a focit, de nem annyira, hogy előbbrevalónak tartsam az egészségügynél, oktatásnál, stb. Szóval, persze, nemzetközi szinten lehet, hogy kevés az a pénz, amit Orbánék beleölnek a fociba, viszont magyar szinten, rohadt sok.
2017. júl. 7. 19:34
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem libsi/nemlibsi kérdés. Az államanak a tömegsportot kellene támogatnia, ami hasznára válna a lakosságnak. Az élsportot tartsák fenn a támogatók, szponzorok, reklámozók. A magyar "profi" futballt meg úgy, ahogy van, deportálni kell a k. anyjukba. Tényleg, mi van még hátra, legközelebb a kubai űttörőválogatott fogja a porba alázna ezeket a drágán fizetett "professzionalistákat".
2017. júl. 7. 20:02
 17/21 A kérdező kommentje:
#16 A válogatott többsége nem is Magyarországon játszzik,szóval pl. Szalai Ádámhoz zmeg Dzsudzsák Balázshoz nem kerül a te pénzed.. Amit itt a többség befizet az meg egy pofár vízre nem elég. Én évente 560 ezret fizetek be a közösbe (Igaz,kevés,de több,mint a semmi), mégsem siránkozom.
2017. júl. 7. 22:32
 18/21 anonim ***** válasza:
95%

# 17/17 Időpont ma 22:32

Béna terelés, és még hazudsz is, mert a válogatott tagságért jár pénz.

Plusz még mindig a többtízmilliárdos stadionpénzlopásokról van szó, amit láthatóan nem akarsz felfogni.

2017. júl. 7. 23:15
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
#17: Jó, hát téged nem érdekel, hogy az adókból befolyó pénzt, mire bass.ák el. Én több, mint 20 évig jártam magyar bajnoki meccsekre, tehát nem mondható, hogy eleve fociellenes lennék, mégis sokallom a beleölt közpénzeket.
2017. júl. 7. 23:37
 20/21 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%
A Bayern München, a Barcelona, a Chelsea, a Juventus stb. NEM az adófizetők pénzét költi el, hanem piaci alapon működnek, te nagyon hülye!
2017. júl. 8. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!