Ha a "sorosozás" antiszemitizmus, akkor a "farkasflóriánozás vagy orsósviktorozás" cigánygyűlölet?
"Burkolt zsidózás, amivel a zsidógyűlölőket próbálják megnyerni,"
Értem.
És akkor hogy lehet egy zsidó személyt kritizálni, hogy ne legyen antiszemita beütése? :D
"És akkor hogy lehet egy zsidó személyt kritizálni, hogy ne legyen antiszemita beütése? :D"
Mondtam én ilyet? Vagy utaltam bármire, ami hasonló lenne ehhez? Nem? Akkor meg miért beszélsz hülyeséget?
"sorosozás" antiszemitizmus"
Mi ebbe az "antiszemitizmus"? :D
Ja, ez egy teljesen őszinte kérdés volt...
Akkor a válaszom: de.
"Mondtam én ilyet?"
Hogy is volt az a burkoltozás? ;)
"kkor meg miért beszélsz hülyeséget?"
Szal akkor már érted? :D
""Mondtam én ilyet?"
Hogy is volt az a burkoltozás? ;) "
Úgy, hogy a sorosozást a Fidesz burkoltan arra használja, hogy megnyerjen antiszemita szavazókat, miközben nem veszíti el a nem antiszemita támogatóit.
"Szal akkor már érted? :D"
Eddig is értettem. Hülyeséget mondtál... bocsánat, "kérdeztél", én meg mondtam hogy hülyeség.
"És akkor hogy lehet egy zsidó személyt kritizálni, hogy ne legyen antiszemita beütése? :D"
Miért akarod egyáltalán kritizálni? Nem bírsz meglenni gyűlölködés nélkül, igaz?
"Úgy, hogy a sorosozást a Fidesz burkoltan ar"
Jó, tehát kicsit magas a hozzászólásom, nem baj, többet nem is vártam, mint hogy tovább fújod a propagandát gondolkodás nélkül.
"Eddig is értettem"
Max azt hitted :D
Már kritizálni se lehet senkit? Tudtommal jogállam van, azt kritizálok akit akarok :D
te amúgy visszaolvasod amiket írsz, vagy csak okádsz egyet és már nyomod is az entert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!