Szerintetek nem egyenesen felháborító, és dühítő, hogy a kormányunk 5,7 milliárd forintot költ el a legújabb agymosó plakátjaira, ráadásul közpénzből!?
Személy szerint úgy látom, hogy már a pofátlanságnál is pofátlanabb amit ezek művelnek, közben meg ezt a pénzt sokkal hasznosabb dolgokra is el lehetne költeni.
Nem értem, hogy a magyar nép hogyan nézheti tétlenül ezt, amikor a saját orrunk előtt rabolják el a közpénzt, és közben vannak olyanok, akik ezek után is őket támogatják. Hát erre már tényleg nem tudok mit mondani.
Időpont ma 16:51
No igen. Még lehet, hogy én is támogatnám, hátha egyesek észhez térnének... Tökös gyerek éppen lenne elég rá, csak nem célpontjuk... Úgyhogy ezért sem értem mit rinyál a sok Fideszes csöcselék ezen a migránstémán ennyit. Semmi másra nem jó, csak figyelem elterelés a valós problémákról, addig sem kell azokkal foglalkozni. Kijelented, hogy gond van a kórházakkal? Azok a szemét rohadt migránsok miatt van minden. Nincs kréta az iskolában? Simicska tehet róla. Szétesett a 3-as metró? Soros miatt van. Késik a vonat felsővezetékszakadás miatt? Brüsszel az oka. Ez a mai Fidesz "politikája". Mást okolni a saját hibákért, a másik oldalban meg csak a rosszat az ellenséget látni és lejáratni őket akárhogyan. Csak gratulálni tudok a sok tapsikolójának ehhez, aki támogatja. Normális helyen ez a kormány már nem lenne hatalmon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!