Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire költik a romák felzárkózt...

Mire költik a romák felzárkóztatását segítő alapítványok a pénzt?

Figyelt kérdés

Hogyhogy nem sikerül a romák felzárkóztatása, amikor különböző szervezetek, alapítványok ( mint amilyen az Országos Roma Önkormányzat is ) összességében milliárdokat kapnak erre?

A szervezetekkel van a baj, az állammal ( odaadja a pénzt és "majd megoldják maguknak" ) vagy az emberekkel? A romák felzárkóztatása közös cél, mindenki jól járna vele, hogyhogy nem sikerül?

2017. júl. 4. 19:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem akarnak felzárkózni ilyen egyszerű. Ma is megyek a Tescóba aztán két roma gyerek ordibál az ajtó előtt. Mi a k.r.a an.ád van má hee. Válasz húzzá má a ge.ibe tee fáss.opó. És ez csak egy kedéjes beszélgetés volt. Szerinted mit lehet rajtuk felzárkóztatni?
2017. júl. 4. 19:15
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy írták, nem akarnak felzárkózni. Az alapítvány felmarkolja a pénzt, a kokerók meg tobzódhatnak a saját és fajtársaik ürülékében, döntögethetik a bűnözési statisztikát, és élősködhetnek az államon. Nekik meg van engedve.
2017. júl. 4. 19:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
2017. júl. 4. 19:36
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom mit kellene zárkóztatni.

Van millió képzés.

Én borsodi vagyok, a munkaügyi központ meg minden egyéb intézmény folyamatosan indítja a 8 általános/érettségi/nyelvvizsga képzéseket.

Kapnak buszjegyre is valami támogatást, csak be kellene járni.

2017. júl. 4. 19:43
 5/13 anonim ***** válasza:
19%

Kedves kérdező!

Én tötény tisztelő állatpolgár vagyok, becsülettel végzem a rám bizott feladatokat. Elôre bocsátom, hogy ami engem illet a segélyt a lehetősegimhez mérten igen becsülettel adom ki, mint a mondás is tartja könnyen jön\ könnyen megy.

A legszükségesebb cikkekre áldozok: cigi, pia.

A családi előtt volt egy hobbim, pénznyelő autómatába dobáltam, azóta nagyott változott a világ, sehol sem találok ilyen autómatát. De ez nem baj, legalább a családit is a szenvedélyeimre fordíthatom, ugysem hozott bevételt az úgynevezett "nyerőgép".

Erőt, Egészséget.

2017. júl. 4. 20:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Mit akarsz felzárkóztatni rajtuk? Egyik sem akar dolgozni vagy tanulni (tisztelet a kivételnek).Sőt mi több más országokban a romák kivétel nélkül ugyan így élnek a szociális rendszeren piócázva szóval nem hiszem hogy nálunk a baj hanem inkább velük
2017. júl. 4. 21:55
 7/13 anonim ***** válasza:

Magukra, mert nem is akarnak felzárkózni.

Mégis mit vártál, amilyen a vezetőik vannak az kb. egy tükörkép is egyben.

2017. júl. 4. 22:07
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Azt kéne csinálni, amit Bogdán László csinált Cserdiben. Megszűnt a bűnözés, a cigányok dolgoznak. Vannak más falvakban is hasonló, sikeres programok, de hozzáértő, kemény kezű polgármester kell hozzá. Nem értem, miért nem lehet leutánozni azt, ami bevált. Erre kéne pénzt fordítani.
2017. júl. 4. 22:32
 9/13 anonim ***** válasza:
abból veszi a fidesz a romaszavazatokat
2017. júl. 4. 22:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Te nem hallgatsz híreket? Mindenki tudja, hogy Farkas Flórián elnyelt pár milliárdot, mégsem vizsgálódnak. Nyugodtan bejár a haverjához, Orbánhoz. A többi hasonlóan. Fogalmad sincs, milyen találékony az a banda a lopásban (a Fideszre gondoltam).
2017. júl. 5. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!