Mi ez a kocsmapolitizálás, amit a Fidesz művel (t) a parlamentben?
http://www.youtube.com/watch?v=O1wgfFKUO5A&feature=related
és miért rasszisták?
Először leszögezném,hogy Fidesz-párti vagyok.
Ez a beszólás, ami hallható tényleg oda nem illő megjegyzés volt és jogos a felháborodás.ÉN LEGALLÁBB ELISMEREM,NEM ÚGY,MINT A SZÁNALMAS JOBBIKOSOK,AKIK MÉG ISTENÍTIK A ZAGYVA KÉPVISELŐ URAT.A másik,hogy ez a Fideszes alak le is mondott a mandátumáról,ELLENBEN A JOBBIKOS KÉPVISELŐVEL,akinek a saját polgári foglalkozása,mint villanyszerelő,lehet,hogy jobban állna.Végezetül,emlékeztek mikor a jobbikosok azzal kérkedtek,hogy az ő jelöltjeik(pl bicskei)visszalépnek,ha kiderül róluk valami rossz?Elég érdekes....
Az érdekelne, hogy ez a sok erkölcsbajnok hol volt, amikor Zagyva papát tárgyalták ki. Vagy az oké?
Egy nemfideszes
Azért te sem gondolod komolyan, hogy a " Lógni fogsz" és a "majd a folyosón ezt megbeszéljük" között nincs különbség? Míg az egyik életveszélyes fenyegetés volt, aminek ez volt a minimuma, hogy lemond, addig a másiknak semmiféle jogi következménye nem lehetett, ráadásul azt sem ő kezdte :)
Egyébként igen érzékeny pontra nyúlhattam ezzel kapcsolatban, kicsit ingerlékeny lettél 4. válaszoló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!