Németországban a melegházassággal külföldiek szerezhetnek állampolgárságot, úgy, mint a heterók?
Németországban eddig is volt élettársi kapcsolat, mint intézmény, ami törvényesen elismeri az azonos nemű párokat.
Engem melegként az a dolog felháborít, hogy már mióta van szó melegházasságról Németország esetében, aztán mikor Merkel rájön, hogy a hatalmát így tudja megtartani, akkor lelkiismereti okból való szavazás ide vagy oda, de a CDU is megszavazza, mert ha nem teszi, akkor Martin Schulz lesz a legközelebbi kancellár.
Félre ne értsen senki, örülök én ennek, de nem annak, amiért bevezették. Érdekes módon a briteknél, íreknél nem a választási kampány kellős közepén tették meg.
27/f/m
Németország a melegek kánaánja.
Hollandiában inkább nagyon szabadok az emberek,de Németországban kifejezetten a melegeknek jó.
Na,meg Európa legfejlettebb gazdasága,ahol nagyon jó szociális háló van.
Szóval szerintem ez nagy dolog.
És biztos sok csóró,nyomorult országból származó meleg ki fogja használni ezt a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!