Ki az aki ezek után még isteníti a fideszt vagy bármelyik kormányzó pártot az elmúlt 27 évből?
Leírom röviden a történetünk. 7 éve vagyok együtt a barátnőmmel, középiskolás korunk óta. Ő egyetemre jár, én dolgozom. Együtt él(t)ünk. Sajnos a szülők mindkét részről segítségre szorulnak. Most a nyári szünetben a barátnőm is munkát vállalt.(orvosnak tanul) Az édesapja súlyos beteg lett, mert a kórházban félrekezelték fél éve és rengeteg pénz megy el a gyógyíttatására. Most arra kényszerültünk, hogy nekem ki kellett jönnöm Angliába dolgozni, mert feléltük minden tartalékunk. Borzasztóan hiányzik. Alig tudunk beszélni egymással, most is dolgozik, én szabadnapos vagyok. Nagyon rosszul viseljük.
Hány családot akarnak még szétszakítani? Hány embert akarnak még tönkretenni a halálgyár kórházakban? Milyen helyzetnek kell itt lennie ahhoz, hogy ez a barom nép kiszüljön magából egy normális kormányzó erőt??
"halálgyár kórházak" vs. "orvosnak tanul"
Nézd a jó oldalát, barátnőd is ilyen halálgyárakban fog dolgozni, és fogja halomra gyilkolni a betegeket. Egyébként elég durvának érzem, hogy valaki, aki állítólag orvosnak tanul nem képes észrevenni, ha elrontanak valamit a kollégái.
Mintha egy építészhallgató hülye módon végignézné, hogy olyan házat terveznek, ami össze fog dőlni, csak azért mert ő még nem építész.
Amúgy meg ne hisztizz, akinek van egy kis érzéke az látja, hogy ez a kapcsolat így értelmetlen, dob a csajt a fenébe, különben is előbb-utóbb ő fog téged. Ha neked olyan szarué fizető munkád van, hogy ki kell menni Angliába, akkor ő orvosként idővel jóval többet fog keresni, tehát még ha valami csoda folytán együtt is maradtok, majd harmincöt-negyven évesen dob téged egy másik fickó kedvéért, mert csak egy csóró senki leszel a nyakán.
Ha nem jött volna le a kérdésből, megsúgom : egyik pártot sem tartom alkalmasnak! És abban is biztos vagyok, hogy 27 év alatt lehetett volna annyit fejleszteni ezen az országon, hogy ne szarér-hugyért dolgozzon az emberek nagy része! Most jön a lényeg :
12 év kormányzása volt ehhez lassan a drágalatos hulladék fideszednek és 27 éve ott vannak az Országházban! Úgyhogy ők is hibásak ezért!!!
Újabb bizonyíték, hogy nekem van igazam, amikor azt mondom, vagy hülye vagy mazochista az, aki barátnőt akar.
Én az ilyenek miatt se leszek senkinek se a cselédje.
Ha ennyire kell a kufircolás járj inkább hivatásoshoz, annak nem kell, hogy külföldön melózz.
Tudod kérdező, mielőtt nektek ilyen kemény lett az életetek, sokaknak akkor is hasonló, vagy súlyosabb volt ugyanazon okból. Akkor ez nem jutott eszedbe. Most ugyanez a helyzet, csak most te nem jutsz senki eszébe.
Lehet sírni, lehet elkeseredni, ettől semmi sem változik. Változást mindig a cselekvés hoz. Ha egyedül nem megy, akkor össze kell fogni. Ezt egyelőre még csak nagyon kevesen hiszik el. Ja, és az nem összefogás, ami így szól: fogjunk össze, és legyen az, amit én akarok.
"ha ebben a szép országban a most szárnyaló gazdaságban nem tud munkát találni és megélni."
Aha, szárnyaló gazdaság :D
Akkor miért bocsátanak el embereket gyárakból, miért szűnnek meg cégek, miért kell használt, szutyok kínai buszokat vásárolni, miért kell kiűzni az országból az Európai eredetű cégeket?
Csökkent a munkanélküliség?
Akkor mia fenéért látok egyre több szegény embert sorban állni az ingyenes kajáért?
Napról napra többen éheznek!
Ne mondd már nekem, hogy itt minden rendben van!
Ahelyett, hogy bedőlnél a napi propagandának, inkább nyisd ki a csipás szemed, nézz szét az országban, mi folyik itt!
Nem Oroszországgal, Tadzsikisztánnal, Kínával, Üzbegisztánnal, Azerbajdzsánnal, Montenegróval kell szövetkezni, ne hozzanak be ide balkáni cégeket!!!
Ja, és ne külföldnek gyártsunk már mindig, és ne mindig Kárpátalját és Romániát kelljen állandóan támogatni, hanem MAGYARORSZÁGOT!!!
"Keresd a lehetőségeket, és menj oda ahol munka van."
És ha sehol nem vennék fel "túljelentkezésre" vagy bármi másra hivatkozva, akkor mi van?
Menjen közmunkára robotolni rabszolgaként éhbérért?
"Ha nem jött volna le a kérdésből, megsúgom : egyik pártot sem tartom alkalmasnak!"
És akkor mégis milyen megoldást tartanál megfelelőnek a helyzet orvoslására?
Kergessük el a politikusokat, akik "elvileg" minket képviselnek és adjunk oda bagóért mindent egy szomszédos gazdagabb országnak, hátha majd ők "jobb gazdáink" lesznek? Szerinted az jobb lenne?
Maga a rendszer a hibás, hogy a politikában nincs számonkérhetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!