A kormány miért lát minden hazai civil szervezetben menekülteket és Soros Györgyöt?
"Napi provokáció..."
Miért provokáció?
Én csak kérdeztem, hogy miért lát mindenkiben ilyeneket...
Nem értem, miért provokálok ezzel!
"Nem értem, miért provokálok ezzel!"
Minden ami rávilágít a Fidesz nevetséges neokomcsi hülyeségeire az provokáció. Rendes ember (fideszes) az ilyesmit egyszerűen diszréten nem veszi észre.
A nyugdíjas szavazóknak erre van szüksége. Ők régen is abban a világban éltek amikor mindig volt egy ellenség akivel lehetett harcolni. Végre megint van egy kormányunk amely ugyanazt teszi.
Virág elvtárs is megmondta : A nemzetközi helyzet fokozódik !
"a fidesz szétlopja az országot ennyi"
És még ők mondják, hogy "Nincs itt korrupció", "Magyarország harcol a korrupció ellen", "Nem tudunk mi erről semmit, nincs róla információnk, hogy bárki is sikkasztott volna a kormánytagok közül is valaki"...
Bezzeg az MSZP-s politikusra már lecsaptak Tállai pincsikutyái hűtlenkezelés miatt...
Mészáros, aki degeszre szedte magát, 6ezer hektár állami termőföldje van, különböző médiákat vásárolt meg, borvidékeket, szállodákat vásárolt, vagy éppen Farkas Flóri, aki több, mint 1 milliárdot sikkasztott, vagy éppen Andyék, akik fényűző luxusban élnek (Pl. Vajna Timike a többszáz milliós sportkocsival), nekik miből telik ilyenekre?
Honnan szedtek össze ennyi pénzt?
Ellenük miért nincs eljárás, vagyonelkobzás, előzetes letartóztatás és börtön?
Miért mindig az ellenzéket kell piszkálni?
#16, Soros György tényleg nem létezik, biztos csak hologram. És bizonyára egy kedves jóságos pótmikulás, alig várja, hogy a rengeteg pénzével segíthessen a szegény rászorulókon...
Semmivel se különb a Viktátornál, még rosszabb is. Ugyanúgy túl sok a hatalma, és ugyanúgy rombolásra, viszályszításra használja. De támogasd csak őt egész nyugodtan.
Mert az "ellenzék " ellen bizonyítékok látszanak lenni.
Ha bármi hasonlót tudsz a felsorolt emberek ellen, kutya kötelességed feljelenteni őket. Máskülönben csak rágalom, hangulatkeltés amit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!