Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki mi visz rá még arra, hogy...

Ki mi visz rá még arra, hogy a fideszre szavazzon? Azt hagyjuk, hogy nőttek a fizetések mert mióta a fidesz van, azóta a forint sose volt ilyen gyenge. Épp ezért nem érzékel senki semnmit belőle.

Figyelt kérdés
Mészáros Lőrinc, Habony Árpád, Rogán Antal olyan elragadó személyiségek?
2017. jún. 24. 09:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Hiába pontozzátok le a negyedik válaszolót, tökéletesen összefoglalta.

Azok akik vidéken építkeznek, van 2-3 gyereke, házas, bejelentve legalább nettó 250-et keresnek azok brutálisan jól jártak a Fidesszel. Ezek akik xarnak az egész politikára, nem érdekli őket abszolúlt ez az egész, de sokkal jobban élnek mint régebben, miért ne szavazzanak rájuk.

Emellé még bejön a választásra odaszállított cigányok, közmunkások. Plusz a nyugdíjasok és a hívők jelentős része. Meg is van a kb 2 millió szavazat. Ezzel a jelenlegi megosztott rendszerben simán lehet kétharmadot csinálni.

2017. jún. 24. 12:02
 12/16 anonim ***** válasza:

#4 - Oké, szépen leírtad helyzetet. Egy ponton vitatkoznék a diagnózissal: aki úgymond jól járt, az egykulcsos adóval, családi adókedvezményekkel, és min 250-300 nettót megkeres, az sincs hermetikusan elzárva a társadalom többi részétől. Lehet mondani, hogy neki nincs oka politikával törődni, csak ez nem igaz.

Előbb utóbb mindenki rászorul az egészségügyi ellátásra. A gyerekek felnőnek, gimnazistaként / egyetemistaként panaszkodni fognak, hogy rohad az oktatás. Felvetődik majd a külföldi tanulás. Akkor is olyan boldogok lesznek a szülők, hogy sem sikerül itthon tartani a gyereket? Akinek kicsit átlag feletti fizetése van, annak már biztosan nincsen mondjuk mentős rokona, ismerőse, aki mesélni tudna? Nem látja a saját szemével, hogy a lakókörnyezete körül őrültségekre mennek az EU-s pénzek?

Mi kellene ahhoz, hogy az embereket egy bitesből csak két bitesbe lehessen varázsolni?

2017. jún. 24. 15:33
 13/16 anonim ***** válasza:

12-es, igazad van, DE most a politikai palettán kb a következő látszik: baloldalról egyedül az LMP lehetne értelmes alternatíva, de most úgy tűnik, hogy ők is támogatnák a szíriai falvak létesítésének ötletét a kelet európai országokban, jobb oldalról meg a jobbik. Tehát marad a jobbik.

Azért mondom, hogy az MSZP-DK-tól csak rosszabbat várnék, mint a Fidesztől, minden téren, ők már bizonyítottak. A Párbeszéd még a nevéből is eltávolította a "Magyarországért" szót, szóval mit is várhatnánk tőlük (alapjövedelem, ne nevettess már...).

Korábban feltettem egy kérdést itt a GYK-n, hogy a baloldali pártok milyen programmal próbálnának változtatni a kivándorláson, kaptam ugyan válaszokat, de egyik sem foglalkozna a kivándorlással, és alig lehet programnak nevezni a terveiket (sokkal inkább üres, értelmetlen frázisok csattogtatása és megalapozatlan ígérgetés).

Szóval ez van. Max az LMP és a Jobbik az alternatíva...

2017. jún. 24. 15:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Sajnos az LMP kicsit megtépázódott, vesztett a kezdeti lendületből. Azért a baloldalon formálódnak dolgok, én bízok benne, hogy előbb utóbb valamelyik kezdeményezés le tud rakni egy értelmes programot.

A Jobbik a legfelkészültebb, rendes programmal, sok jó tervvel, de kicsit vészjóslóan populista irányba is elmennek, ami sose jó előjel. Ez a béruniósdi például, meg még lehetne sorolni.

2017. jún. 24. 16:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Az egykulcsos adó miatt mert elég sokkal több azóta a nettó jövedelmünk és sokkal jobban is élünk. Szóval nekünk éppen, hogy nőtt. Jó jó tudom a kórházak romokban vannak meg az oktatás is de szinte sose megyek kórházba 5 évente 1 napot kb és már végeztem a tanulással. Egy idő múlva meg külföldön vállalkozom majd úgyis tehát ha valami nagyon rossz lenne a távolabbi jövőben akkor az már nem nekem és a családomnak lesz az. De legalább addig többet szerzünk. Persze nyilván lepontoznak majd mert aki nem támadja a Fideszt azt csak lepontozni lehet itt, de attól még válaszoltam a kérdésre és leírtam amit gondolok.
2017. jún. 25. 22:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Most Te tényleg elhiszed, hogy az a sok hülye, aluliskolázott pusztuló nyugati (ugye?) már alig várja, hogy megadd nekik az észt? NO meg hogy befektesd náluk a nyomorult vagyonodat, amit nyilván a kiugrott MSZMP-s faterod taposott-zsarolt ki a tömegnyomorból. Ahogyan azt a példaképed O Viktor papája-retyerutyája is tette volt...

Vagy pedig szimplán egy agent provocateur vagy? Gondolkodóba ejtettél.

2017. jún. 28. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!