"A magyar kormány okos döntést hozott, mikor nem engedte a sportot és a politikát összekeveredni."
"A sportot az egészségüggyel és az oktatással egyenrangúként kezelik."
Jó, persze, egy kormányzati szócső, közvetlenül Viktor végbeléhez tapadva íródnak a cikkek, és maga Viktor mondta ezeket. Na de nyilvánvalóan nem igazak ezek az állítások.
A "kormányzati szócső" azt jelenti, hogy ennek, és az ehhez hasonló oldalaknak és újságoknak egyetlen célja és értelme eljuttatni a kormányzati kommunikációt a hívekhez. Ezek nem igazi médiumok, az újságírás szabályai nem vonatkoznak rájuk, ezért nem számít, hogy amit írnak, az igaz-e.
2017. jún. 23. 16:43
2/12 anonim válasza:
Na hát akkor abból kell kiindulni. De majd jönnek itt a véres szájú fideszes vakok.
2017. jún. 23. 16:43
3/12 anonim válasza:
Ha nem így írnának, nem kapnának fizut. Ez a 888 nevű oldal a fideszes közönség szórakoztatására van kitalálva.
(Ennél már csak a Ludmilla nevű lény karikatúrái kínosabbak, ha találsz egyet amin lehet nevetni, én fizetek neked!)
2017. jún. 23. 16:48
4/12 anonim válasza:
fityisz
mondj egyet amiről nem hazudnak? na ugye
2017. jún. 23. 17:08
5/12 anonim válasza:
Nem kell 888-at olvasnod. De ezt a lakosság többsége iq90 fölött fölismeri.
2017. jún. 23. 17:13
6/12 anonim válasza:
888 = Propaganda
2017. jún. 23. 17:20
7/12 anonim válasza:
Az is ugyanolyan mocsadék hazugsággyár mint az origo. Remélem ezeket a "tisztelt újságírókat" jó kemény börtönre ítélik azért az uszításért, hazudozásért, ferdítésért, mocskolódásért amit újságírás címszó alatt művelnek. Persze én maximum röhögök a beteges kvergődésükön. Aki elhiszi az meg meg is érdemli.
2017. jún. 23. 18:08
8/12 anonim válasza:
Akkor a 444 micsoda? Hányinger lap.
2017. jún. 23. 18:09
9/12 anonim válasza:
Ugyanaz pepitában kicsit, mint a 444, zsindex meg a többi ilyen legalja vicckategória selejt oldal. A 888-n legalább már olvastam igaz dolgokat is, a másik kettőn csak vegytiszta kamu, antimagyar fröcskölődés és ténytagadás van.
"A sportot az egészségüggyel és az oktatással egyenrangúként kezelik."
Ez speciel igaz állítás. Mind a kettő egy szinten van - 50 emelettel a béka segge alatt. Valóban egyenrangúak.
2017. jún. 23. 21:53
10/12 anonim válasza:
Az akár igaz is lehet, hogy a sportot, az egészségüggyel és az oktatással egyenrangúként kezelik. Legalábbis, az élsportot. Csak abban nem vagyok biztos, hogy ezzel dicsekedni kellene...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!