Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehagyta a román életszínvonal...

Lehagyta a román életszínvonal a magyart. Nem mi vagyunk Európa éllovasai, ahogy a fityisz mondta?

Figyelt kérdés

[link]

Lassan az elsők leszünk a GDP listán,hátulról.

2017. jún. 19. 21:54
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
59%

20-as én nem bántom erikát, sőt erika akar megölni engem, de felőlem jöhet, aztán megölhet, ha tud, vagy én megölöm őt, majd kiderül mi sül ki a dologból. Egy a lényeg, hogy ő akar engem kivégezni, én meg nem fogok meghátrálni, ha sikerrel jár én megyek a hulla házba, erika meg sittre, ha én járok sikerrel akkor erika megy a hullaházba és én megyek sittre.

21-es egyetértek :)

2017. jún. 19. 23:13
 22/35 anonim ***** válasza:
89%
Erika ne menjen a hullaházba, jó segge van.
2017. jún. 19. 23:14
 23/35 anonim ***** válasza:
59%
Kedves 24-es akkor beszéld le erikát a megölésemről, ha olyan jó a koffere, de van még sok szép, formás s.e.g.g.ű nő a világon, szerintem nem erika az egyetlen. xd
2017. jún. 19. 23:19
 24/35 anonim ***** válasza:
74%
22-es egyetértek veled is. Be kellene rontani gépfegyverrel a parlamentbe, szitává kellene lőni a politikusok közül akik tönkre tették, vagy tönkre teszik most az országot. Amikor Call of Duty World at War-ral játszok, akkor az utolsó pályán a német parlamentben a náci katonákat úgy ölöm, mint, ha fideszes politikusok lennének. XD
2017. jún. 19. 23:37
 25/35 anonim ***** válasza:
Hát #26, ha az ország még lejjebb merül majd a posványba, nagyon valószínű, hogy ilyesmi lesz a vége. Előbb-utóbb az emberek rájönnek majd, hogy jobb ma egy forradalom mint holnap egy éhendöglés. Ha nincs más kiút, az értelmesebbje nyilván meg fogja védeni az érdekeit, akár fegyverrel is. A birka meg szépen béget tovább, tűr, tűr, és kimúlik.
2017. jún. 19. 23:39
 26/35 anonim ***** válasza:
59%
Sajnos nincsen fegyverem, mert, ha tudtam volna szerezni már szereztem volna és akkor orbán, mészáros lázár, kósa, semjén, matolcsy, balogh, szíjártó, németh, rogán, habony már halottak lennének. De én speciel utálom botka lászlót is, mert bár ő még nem tette tönkre az országot, de eléggé undorító ember. Mi már az, hogy fizessenek a gazdagok? Én utálom a gazdagokat, mert szegény vagyok és mindig is a szegények mellett álltam, botka meg rolex órával a csuklóján magyaráz, teljesen hülyének nézi az embereket. Szerintem inkább egy magam fajta ember mondhatná, hogy fizessenek a gazdagok, mert botka ilyet ne nagyon mondjon, mert ő is gazdag, oszt utálom a képmutató embereket, ez meg képmutatás, hogy azt hazudja, hogy fizessenek a gazdagok. Tán akkor botka is fizetni fog? Mindegy én szívem szerint legalizálnám a fegyver tartást Magyarországon, bemennék egy fegyverboltba, magamhoz vennék sok 100 lőszert oszt mennék Budapestre, meg felcsútra gazdagot ölni.
2017. jún. 20. 00:01
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyesèg,hogy lehagytak minket,Romàniàban a hàrom nagy vàros Bukarest-Nagyvàrad-Kolozsvar nagyon sokat fejlődött az utòbbi időben,ott lakik egy Nyugati szinvonalon èlő közèprèteg,ami felemeli az orszàg fogyasztàsàt,de az orszàg többi rèsze a bèka feneke alatt van sok helyen mèg vezetèkes ívóvíz s incsen,sok hazban angol wc sem,az utak àllapota is kautikus
2017. jún. 20. 00:03
 28/35 anonim ***** válasza:
58%

Dehogy hagyta le!

Ezt csak a soroslipsi erők terjesztik!!!

2017. jún. 20. 06:40
 29/35 anonim ***** válasza:
0%

"Mindegy én szívem szerint legalizálnám a fegyver tartást Magyarországon, bemennék egy fegyverboltba, magamhoz vennék sok 100 lőszert oszt mennék Budapestre, meg felcsútra gazdagot ölni."

Látod, pont ezért nincsen Magyarországon legalizálva.

2017. jún. 20. 06:51
 30/35 anonim ***** válasza:
0%

"Magyarországon ami rossz, az a fidesz miatt rossz, régen meg az mszp miatt volt rossz"

Nem, Magyarországon leginkább a tahó, besavanyodott, agresszív lakosok miatt rossz.

2017. jún. 20. 06:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!