Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik-Simicska korrupciós...

A Jobbik-Simicska korrupciós botrány után még jobban csökken a Jobbik népszerűsége, az elpártoló szavazók melyik szavazótábort fogják erősíteni?

Figyelt kérdés
A bizonytalanokét, a Fideszét, vagy a baloldalét?
2017. jún. 18. 23:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
45%

jobbik simicska? te miről beszélsz?

korrupció? mivel élt vissza a jobbik?

nehogy előadd nekem hogy a jobbik elmúlt 7 év kormányzása alatt elszórta az adófizetők pénzét a spanoknak

szóval fejtsd ki mert látom nem csak én vagyok ilyen tájékozatlan

köszöntem

2017. jún. 19. 00:00
 12/22 anonim ***** válasza:

"Ez tiltptt pártfinanszirozás és ÁFA csalás"

érdekes ahhoz képest hogy szerinted áfacsalás még a fidesz által kiküldött NAVkutyák sem találtak rá utaló jelet sem nem hogy áfacsalást

miféle tiltott pártfinanszírozás? ha én most eladok neked egy babakocsit akkor tiltott babafinanszírozás lesz a vád?

2017. jún. 19. 00:02
 13/22 anonim ***** válasza:

Ismét az első vagyok.

Jobbik támogató vagyok, de nem értek egyet a néppártosodással és a Simicskához történő közeledéssel, ám érthető, hogy a pártnak szüksége van pénzre a kampányához.

Ha nekem vannak helyeim, ahova plakátokat rakhatok ki, akkor azt annak adom ki, akinek akarom, annyiért, amennyiért akarom. Nagyon gyenge a Fidesz propagandája ezzel kapcsolatban, komolyabb dolgot nem tudnak a Jobbik ellen felhozni, csak ezt. ÁFA-csalás nem áll fenn, a pártfinanszírozásban még lehetne is valami, ám ahogy előttem is említették, a Fidesz jogilag nem tud belekötni a plakátkampányba, maximum morális alapon.

2017. jún. 19. 00:14
 14/22 anonim ***** válasza:
15%

Ha 20 ezer helyett 6 ért adja, az tiltott pártfinanszírozás.

És így, hogy nem piaci áron adja, így kevesebb ÁFÁt is fizettek, ami ÁFA csalás. Nem én találtam ki. Sry.

2017. jún. 19. 00:34
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

És így, hogy nem piaci áron adja, így kevesebb ÁFÁt is fizettek, ami ÁFA csalás. Nem én találtam ki. Sry.

ha valamit 1000 forintért adok és kifizetem az adót vagy 10000 forintot fizetek de kifizetem az adót ugyan úgy nem áfacsalás mivel a vételár teljes áfája ki van fizetve az államkaszába

a piaci árat vitathatod gondolom így felháborít az is hogy ferencvárosba a 40 milliós ingatlanokat 4-6 millióért megvette a fideszes gyerek-anya-tesó-sógor

ez is áfacsalás igaz? itt sem áfacsalás a vád hanem korrupció hűtlen kezelés amiért 100 millióra büntették a ferencvárosi önkormányzatot persze fűrer nagylelkűen átvállalta az adónkból

2017. jún. 19. 00:41
 16/22 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Ne csak egy hírforrásból tájékozódj!"

Azaz olvassuk el az origot is, mert az a hiteles? :)

2017. jún. 19. 06:43
 17/22 anonim ***** válasza:
06:43: igen
2017. jún. 19. 06:55
 18/22 anonim ***** válasza:
Az senkit nem érdekel, hogy a fidelitasz hogy helyezett ki kétezer "plakátkampányt" 100 millióból? Ott miért nem vizsgálódik a nav?
2017. jún. 19. 09:46
 19/22 anonim ***** válasza:
Néppártosodás, "jobbik-simicska?" stb és én maradtam jobbikos. Nem kell minden uszítós hülyeségeket bevenni mert már a kérdésükben hazudik a fidesz meg az előző bukott pártok.
2017. jún. 19. 09:50
 20/22 anonim ***** válasza:

Noha nem vagyok Jobbik-szavazó, azért lássuk az arányokat.

Jobbik-Simicska vonalon aggodalmaskodni korrupcióról meg pénzekről a nagyjából olyan a Fidesz-kormányhoz képest, mint pollenkoncentráció miatt háborogni Csernobil közelében.

2017. jún. 19. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!