Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnál egy "szüljük tele...

Támogatnál egy "szüljük tele a Kárpát-medencét! " programot?

Figyelt kérdés
Előre leszögezném, hogy ez csupán egy elmélet, én is tudom, hogy a gyakorlatban nem igazán lenne megvalósítható. Tehát arról lenne szó, hogy azok a határon túli (erdélyi, felvidéki, vajdasági, kárpátaljai) magyarok, akik 2 gyermeknél többet vállalnak, és vállalják, hogy nem hagyják el az országukat, a magyar államtól is (tehát duplán) kapnának gyest, gyedet, családi pótlékot.
2017. jún. 16. 14:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

Nem.

Aki családi pótlékért szül (ergó, olyan mint egy cigány), annak a gyereke is retard lesz.

A minőséget mindenki elfelejti.

2017. jún. 16. 18:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem azt kellene támogatni, hogy tisztességes magyar fizetések legyenek, és az emberek ne féljenek 2 vagy több gyereket vállalni. A gyereket nemcsak megcsinálni kell és segéllyel minimál életszínvonalat nyújtani, hanem fel is kell nevelni. Másrészt a határon túli magyarok más téma nem is értem, hogy jön ide? Előbb talán a saját életkörülményeinken kellene változtatnunk hogy a Magyarországon élő emberek keressenek annyit, hogy be merjenek több gyereket vállalni.
2017. jún. 16. 18:15
 13/14 anonim ***** válasza:
41%
Én vállalom, hogy megtermékenyítem eminens magvaimmal az asszonyokat, csak fel kell hozni őket erdélyből, felvidékről meg alvidékről.
2017. jún. 16. 18:28
 14/14 anonim ***** válasza:
"szüljük tele a Kárpát- medencét!" Ez qrva jó, szerintem a kormány vevő lesz rá. Már látom magam előtt a plakátokat...
2017. jún. 17. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!