Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy a liberális...

Miért van az, hogy a liberálisokat nem érdeklik a határontúli magyarok, csak a négerek és a barnák?

Figyelt kérdés

2017. jún. 15. 18:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%
Miért van az, hogy a kérdezőt nem érdeklik a határontúli magyarok, csak a liberálisok?
2017. jún. 15. 19:34
 12/19 anonim ***** válasza:
46%

Mer az olyan normális lenne! Az meg uncsi.

Sokkal jobb betépni a haverokkal a pride-on és a bu... akarom mondani szivárványcsillámcicafiúkat éltetni!

2017. jún. 15. 21:31
 13/19 anonim ***** válasza:
50%

Már hogyne érdekelnének a határontúli magyarok? Csomót járok Erdélybe, a cégnél én szerveztem karácsonyi gyűjtést rászoruló erdélyi családoknak, autonómia-párti vagyok. Ennek a világon semmi köze a liberalizmushoz. Tisztelek minden embert egységes mérce szerint, vannak barátaim minden kontinensről, de cselekedni azért leginkább lokálisan tud az ember. Felejtsük már el ezt a lövészárokharcot, messze nincs akkora szakadék egy jobbos-balos-liberális-akármilyen ember között, mint arra egy fórumos cicaharcból következtethetnénk. A legrégebbi barátaim között szélbaltól széljobbig mindenféle ideológia fele tolódtak emberek, ettől maximum érdekesebbek a viták sörözés közben, mi meg maradtunk barátok. Aki románozza, szlovákozza, rácozza a határontúli magyarokat az egy ignoráns gyökér, éppúgy elhajtom a fenébe, mint azokat az ignoráns gyökereket, akik labdázó szíriai gyerekekre köpködtek a Keletinél. Nem azért, mert migránsokat simogatok, hanem mert nem rúgunk bele senkibe. A hajléktalanoknak is szoktam venni pár Mikulás csomagot, egyszerűen azért, mert nekem van pénzem mandarinra, neki meg nincs. Meg azért, mert hiszem, hogy alapvetően az ember inkább emberséges, mint embertelen és nem kívánja más kárát. Engem pl ezért szoktak nemzetvesztő libsizni, pedig akkor is ott voltam, amikor megpróbáltak kilakoltatni egy sokgyermekes magyar családot a XXII. kerületben és a kurucinfóról kezdett terjedni a felhívás, hogy legalább jelenlét szintjén elkélne a segítség. Kit érdekel, hogy a mellettem álló gárdista egy csomó dologról mást gondol, mint én. Abban egyet értettünk, hogy nem szabad, hogy páréves gyerekek kerüljenek utcára, a többi mindegy is.

Alig tudnék olyan esetet mondani, amikor nyíltan liberális emberek nyíltan felszólaltak volna a határontúli magyarság ellenében. Ne keverjünk ide olyasmit, mint a választójog kérdése, az jogelméleti kérdés.

2017. jún. 15. 22:07
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

"Alig tudnék olyan esetet mondani, amikor nyíltan liberális emberek nyíltan felszólaltak volna a határontúli magyarság ellenében"

Az ominózus népszavazás előtt, én mást se hallottam, mint véresszájú "liberális" fröcsögést a hazánkat elárasztó románokról. Elfogadtam a véleményüket. Nekem is van, nekik miért ne lehetne?!

Az viszont erősen gyomorforgató, hogy most ugyanazok az emberek nyíltan kiállnak a migránsok befogadása mellett. Még ez is egy dolog, de azt aztán kikérem magamnak, hogy támadják a véleményem, a személyem, miközben a liberalizmus pont nem erről szól. Azthiszem ez már a legalja mindennek.

2017. jún. 15. 22:21
 15/19 anonim ***** válasza:
54%

"Az ominózus népszavazás előtt, én mást se hallottam, mint véresszájú "liberális" fröcsögést a hazánkat elárasztó románokról."

Minden magát liberálisnak tartó ember nevében kikérem a fenti kijelentést. Az konkrétan egy meglehetősen gyenge, alacsonyan iskolázottakat és nyugdíjasokat célzó balos hangulatkeltés volt. A liberális megközelítés ebben a konkrét kérdésben szerintem elég egyszerű: állampolgárságot minden esetben megadni, választójogot időszakra lebontott tartós anyaországi tartózkodás esetén biztosítani. Jöhessen mindenki, de saját magáért legyen felelős. Liberális megközelítés lehetne még az autonómiai törekvések támogatása vagy épp az EU-s integráció további lépéseinek előmozdítása.

2017. jún. 15. 23:02
 16/19 anonim ***** válasza:
46%

Mert magyarellenesek.

Amúgy meg a határon belüliek sem érdeklik őket. :D

2017. jún. 15. 23:44
 17/19 anonim ***** válasza:
46%

" liberalizmus, rasszizmus, magyarellenesség, zsidó "

Valahogy ezuttal kihagytad a " soros " illuminati " hazaarulas " " osszeeskuves " szavakat a sorbol

Kezdesz figyelmetlen lenni :)

2017. jún. 16. 03:15
 18/19 anonim ***** válasza:
73%
Én liberális vagyok, és nagyon is zavar, hogy vannak emberek, akiket a határon túl azért aláznak meg, mert magyarok. Ugyanígy zavar, ha bárkit származási alapon bántanak. Őszintén, nem érdekel, hogy ki milyen országból származik, milyen nyelvet beszél, nem ezek alapján szoktam véleményt alkotni az emberekről. A munkám miatt is napi szinten találkozom 15-20 náció tagjaival, és hamar megtanultam, mekkora butaság a "mi kutyánk kölyke" mentalitás: legbelül mind egyformák, ugyanúgy emberek vagyunk.
2017. jún. 16. 06:52
 19/19 anonim ***** válasza:

Most őszintén, kérdező, melyik "ballibsi" párttól hallottad, hogy "Telepítsünk ide migréneket"?

Erre utaló forrással nem tetszik rendelkezni?

Ha nem, akkor ne trollkodj és ne provokálj!

Különben is, liberális nézeteket vallok, mégsem vagyok magyarellenes, rasszista, náci és zsidó sem!

És nem "kötelező betelepitésrőll van itt szó, hanem A MENEKÜLTEK IDEIGLENES ELHELYEZÉSÉRŐL egész addig, míg menedékjogi kérelmeiket el nem bírálják!

Hányszor kell ezt még hangsúlyoznom?

És tudod ki az igazán MAGYARELLENES?

MAGA ORBÁN VIKTOR, aki azoktól a magyaroktól vonta meg a szavazati jogot, akik kimenekültek ebből az országból a 2010-es választások után, továbbá az Ausztriában élő magyarok családtámogatását is lecsökkentette 50%-ra az osztrák állam, de kinek a parancsára?

Egyértelmű a válasz!

Ausztriában szintén több nemzetiség található, mint itt, ugyanúgy vannak ott melegek, izraeliták, afrikaiK is, mégis a magyarokkal cseszett ki az osztrák állam...

Nem furcsa ez azért?

2017. jún. 16. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!