Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted lesz a miniszterelnö...

Szerinted lesz a miniszterelnök-jelölteknek (vagy legalább egy részüknek) nyilvános a tv által közvetített vitája a választások előtt?

Figyelt kérdés
ha lesz kik fognak rajta részt venni?

2017. jún. 15. 17:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
40%
Megette a fene, ha valaki a választás előtt egy héttel zajló ígéret- és hazugságcunami alapján akar dönteni.
2017. jún. 15. 19:50
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem látom értelmét, a korábbi vitákon mindig elbeszéltek egymás mellett. Ma már ott az internet, bármelyik politikus elmondhatja egy-egy kérdésben az álláspontját.
2017. jún. 15. 20:16
 13/26 anonim ***** válasza:

Orbán már elég régóta csak kinyilatkoztatni mer, vitázni nem, ami diktatórikus hajlamát támasztja alá.

Szóval elképzelhetetlennek tartom. Legalábbis egy olyan, amelyiken Orbán ott lesz. A kihívói között lehet valami vita egymással, de az biztos, hogy a köztévé azt nem fogja terjeszteni.

2017. jún. 16. 08:19
 14/26 anonim ***** válasza:

Remélem nem lesz. Nincs értelme. Mert ott volt a Gyurcsány, blablabla, meg hazugság. A másikaknak meg nem lenne lehetősége az éppen akkori őrültségre előkeresni a bizonyítékot. Nincs rá idő.

Aki meg egy ilyen cirkusz alapján döntene, az nem számít.

Ezek a "viták " csak olyan helyeken "számítanak", ahol igazából a ellenlábasok között nincs lényeges eltérés, nincsenek teljesen ellentétes célok, érdekek. Csak árnyalatnyi különbségek.

2017. jún. 16. 16:40
 15/26 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=D9VFIG6NO68

Volt vita, megnyerte, győzött, aztán megcsinálta.

2017. jún. 16. 19:10
 16/26 anonim ***** válasza:
19.10. Szégyen és gyalázat.
2017. jún. 16. 19:13
 17/26 anonim ***** válasza:

14. Távol álljon tőlem Gyurcsány védelme, de Orbán azon abban a vitában ezerszer többet hazudott. Ez persze nem relativizálja Gyurcsány hazugságát, csak a teljes igazsághoz hozzátartozik. Egyébként az egész kampány egy nagy hazugságra épül, lásd Fidesz megvédi az egészségügyet, nyugdíjat, oktatásügyet, devizahiteleseket, meg államadósságot csökkent, és tudja jó ég, hogy még mi mindent ígértek azon túl is hogy senkit nem hagynak az út szélén. Gondolom, nem úgy értették (a választóik), hogy mindenkit árokba löknek, de mégis az lett.

Azért ehhez a youtube felvételhez képest sokkal nagyobb kamu volt Orbán részéről az, hogy ők aztán nem akarnak egykulcsos adót. Ehhez képest költségvetési törvényeknél egyedülálló módon ezt kétharmados törvénybe betonozták.

Ilyen az, amikor Orbán ártatlan pofával hazudik az ember szemébe!

https://www.youtube.com/watch?v=YxPPzR2SJwQ

2017. jún. 16. 20:35
 18/26 anonim ***** válasza:

20.35.

A hazugság az valótlan állítása tudottan.

Egész más, amikor valaki a jövőre vonatkozó dolgokról beszél, és máshogy alakulnak a dolgok, változik a helyzet, és igazodni kell hozzá.

2017. jún. 16. 23:51
 19/26 anonim ***** válasza:

Ebben alapvetően igazad van. Bár én úgy gondolom, hogy mindenkit saját zsinórmértéke szerint kell megítélni. Erre pedig a legjobb példa az MSZP gázár szinten tartásának ígérete (ami tulajdonképpen egy sugdolózós kampány ti. 30%-os gázáremelést terveznek a szocik - cáfolata), ill. a szó szerinti számonkérést, ami a világpiaci árak követését is szóvá tette.

Innentől kezdve erről nem beszélhetünk.

Játszunk el a gondolattal, hogy valóban szükség volt az egykulcsos adóra. De azt magyarázd el nekem, hogy ha Orbán maga is elkerülni szerette volna, akkor ebben nyilván benne van, hogy ha mégis megteszik, az szükséges rossz, kényszer intézkedés, amit amint lehet vissza kéne vonni, miért hoznak adózási témakörben addig példátlan módon KÉTHARMADOS TÖRVÉNYBE?! Miért kötik meg a következő kormány kezét, amelyik felelős a mindenkori költségvetésért?

Erre válaszolj, ha tudsz! Bár nem csodálkoznék, ha nem reagálnál a kérdésre.

2017. jún. 17. 08:22
 20/26 anonim ***** válasza:

`8.22.

Én nem tudom. De az, hogy én vagy mi -még- nem tudjuk, az nem jelenti azt, hogy nem volt nyomós oka. Esetleg kiderül.

Ehhez nem is értek, az a baj, találgatni sem tudok. Viszont másban, régebben kiderült, hogy tényleg jobb máshogy, mint ahogy eredetileg gondoltam, mert volt, amit nem vettem figyelembe, nem tartottam fontosnak.

Annyit tudok, hogy a többkulcsos olyan országokban előnyösebb -azt mondják-, ahol az embereket vissza akarják tartani a többlet keresettől, attól, hogy átlépjenek a következő kategóriába, hogy több embernek legyen munkája az alacsonyabb kategóriában. Vannak, akik már októbertól ezért nem vállalnak munkát, hogy ne lépjék át a határt. Nem tudom ilyesminek lehet-.e szerepe.

És, ott még a legalacsonyabb is magasabb %. Mindegy is, nem értek hozzá, nem is akarok, más dolgom fontosabb.

Úgy általában, én azt hiszem, az nagy baj, hogy eleve rosszindulattal állnak sokan a kormány bármilyen intézkedéséhez. Vagy lehet, hogy mindenhez, hiszen rólam is elve feltételezted, hogy nem fogok válaszolni. Ami elő is fordulhatott volna, mert a gépen jó régi, és van hogy napokig nem megy. És két napja meg egyáltalán nem volt internetem, ki tudja miért, de ezt nem tudhattad volna, csak azt, hogy tényleg nem válaszoltam -még-. Mert nem lett volna meg a pontos információd arról, hogy vajon miért nem válaszoltam. Látod? És még előfordulhatott volna, hogy egyáltalán nem is válaszolok, mert nekem annyi, azt sem tudod, hogy hány éves vagyok és milyen állapotban.

De elkönyvelted volna, hogy azért nem válaszolok, mert IGAZAD van.

2017. jún. 17. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!