A Fidesz miért tartja olyan jól magát? Én nem egészen értem a dolgot, lásd alább.
A Fidesz nemzeti párt, az MSZP meg nem volt az!
Érted már? Na ugye!
A fideszre az én tapasztalatom szerint 2 féle ember szavaz. Akinek haszna van belőle és akit meg lehet vezetni a Soros-Brüsszel-Libsi szöveggel. Mindkettő van a körömben.
Az első egy nálam egy évvel fiatalabb haverom. Ő megmondta hogy nem ért egyet a fidesszel, de az apjának jobban megy a vállalkozása ( fideszes polgármester az ismerőse.... Micsoda véletlen ) ezért ő is rájuk fog szavazni. Egyszerű.
A másik a nagyanyám, aki mindenkit sorosozik. Nem lehet vele értelmes vitát folytatni, makacs, öreg, Orbán feltétlen híve.
És ahogy az interneten is tapasztalom, ez a két típusú ember szavaz a Fideszre. A legutóbbi felmérések szerint kb 1,7-1,8 millióan.
Lol, akik meg a te álláspontodon vannak, azok az okos, szép, becsületes emberek, mi? :D Ott nincs pártérdek, nincs megvezetés, nincs Orbán-gyűlölet a rendszerváltás óta?
Ne beszéljünk butaságokat, ugyanolyan megvezetett lélek vagy te is, mint a fideszesek!
Miért? Honnan veszed, hogy a 2-es is pártfanatikus, akár csak te?
mert riogatja a népet
"csak ők védik meg a migrációtól az országot" igen főleg hogy kinevették vonáékat tavasszal amikor alaptörvénymódosítást akartak majd mikor elharapódzott a helyzet előjöttek az ötlettel hogy alaptörvényt kéne módosítani
"mindenki hazaáruló aki nem a fidesszel van" erről vitázhatnánk főleg hogy jelenleg is állampolgárságot árul egy közismert bűnözőn keresztül és azzal védekezik ez pénzt hoz a hazának
"kommunista mindenki csak a fidesz nem" viktátor tanult a kommunizmusból mégpedig diktatúrát építeni,
nem tartja jól magát csak felelemben próbálja tartani a buta szavazókat akik a tv2 meg hasonló kormánymédiákból tájékozódnak, ez főleg az idősebb korosztály
"Miért? Honnan veszed, hogy a 2-es is pártfanatikus, akár csak te?"
Te is egy fanatikus vagy, a piros kézé :D másba nem tudsz úgyse belekötni, pláne nem tudod megcáfolni az én mondandómat, így nekiállsz engem is a "te szintedre" húzni. De ilyenek a liberálisok, beletörődtünk már :D
Te mi a tökömről beszélsz? Feltettem neked egy egyszerű kérdést, hogy szerinted a 2-es miért pártfanatikus. Csak mert úgy írtad, mintha csak az lehetne, más lehetőség nincs is.
Rosszul számolsz.
A Fidesz 2002-ben és 2006-ban is több szavazatot kapott mint 2014-ben. Nyilván az átlag 2,3 millióról hála Ferinek 2010-ben felmentek 2,7-re de 2014-ben már "csak" 2,2-őt kaptak a határon túliakkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!