Miért nem szeretik egymást az MSZP és a DK? Miért haragszanak Gyurcsányra az MSZP-ben, hiszen választást is nyert nekik 2006-ban?
Mindeketten kölcsönösen azt hiszik egymásról, hogy a másikuk az oka, hogy az emberek nem akarnak a ballibekre szavazni.
2 fogyatékosnak nem esik le, hogy mindkettőjüket úgy utálja mindennki mint a szart.
3-as: fordítsd meg:
Orbán elvesztett akárhány választást mégis visszaszavazták a magyarok, olyanok ezrei akik korábban Mszp-re és Gyurcsányra voksoltak.
Sztem nem népszerűtlen inkább szándékosan generálják jobb és baloldalon, hogy népszerűtlen.
Ha melléállnának a demokr. ellenzék részéről, akkor más lenne a helyzet.
De az hitelvesztés volna jó sok ember részéről akik már politikailag elásták.
Egyébként Orbánék mindig Gyurcsányozni fognak akárhol is lesz Gyurcsány.
De én pl. nem nagyon találnék olyan pártot amit tudnék támogatni most itthon.
Csak ímmel ámmal szavazok balra. De ha balra szavazok inkább DK-ra mint MSZP-re, mert sokkal inkább modern európai párt látszatát kelti.
Jól mondod, látszatát. Mert egyébként a modern európaiságtól kicsit messzebb vannak, mint Makó Jeruzsálemtől.
#2 Miféle esélyről beszélsz? Volt, elég hosszú. Egy életre eljátszották. Többek között jelentős szerepet játszottak a Fidesz hatalomra jutásában. Gyurcsány egyetlen dolgot tud nagyon. Azt, amit Orbán, csak másképp. Személyesen láttam, miképpen veri szét a teljes együttműködést mindössze azért, hogy barátja, Fodor a parlamentbe juthasson. Különben még látogatóba se mehetett volna be.
"Sztem nem népszerűtlen inkább szándékosan generálják jobb és baloldalon, hogy népszerűtlen."
Gyakorlatilag mondhatjuk, hogy egyáltalán nem vagy tisztában a mai magyar politikai helyzettel, így teljesen kár bármit is mondani, csak ezt fogod hajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!