2010-ben egy demokratikus államban, hogy lehetséges, hogy egy skinhead lesz egy bizottság elnöke?
Szerintem is elfogadhatatlan, hogy egy fasiszta skinhead egyáltalán a politika közelébe kerülhet. Ha rajtam múlva, átnevelő táborba küldeném, vagy deportálnám más országba
Az ilyen .... nem minősítelek, mert fennakadna a trágásrágszűrőn... szóval az ilyenek miatt nem járok önmagukat liberálisnak vallók közé, mert tízből nyolc kb ezen a szinten van, mint te. Nekem ég a pofám miattad.
"Szerintem is elfogadhatatlan, hogy egy fasiszta skinhead egyáltalán a politika közelébe kerülhet. Ha rajtam múlva, átnevelő táborba küldeném, vagy deportálnám más országba."
Mindezt persze a szabadság, egyenjogúság és a demokráci a nevében, ugye?
"Mindezt persze a szabadság, egyenjogúság és a demokráci a nevében, ugye?"
Természetesen! A demokrácia csak akkor maradhat fenn, ha az állam ellenségeit tűzre hányjuk!
Nem mindegy mi volt fiatal korában egy politikus?
A parlament 95%-ról össze lehetne szedni valamilyen sz@rságot a régmúltból.
És igen az MSZP szétlopta az országot, felnőttként.
"Na jó, 36, te valami hülye jobbikos provokátor vagy, mert ennyire elbaszo**tt baloldali, vagy pláne liberális nincsen. Mint valami munkásőr, baszics"
Már hogy ne lene? Őt már láttad: http://www.youtube.com/watch?v=G1ECtQImPEA ?
64%
Mekkora az az arc a videón, ha ilyen az elnök, milyenek az alattvalók? :)
Na ilyen barátaim nincsenek és nem is lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!