Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondanak olyanokat...

Miért mondanak olyanokat páran, hogy a nyugat-európaiak megérdemlik a terrorizmust, meg a nemi erőszakot?

Figyelt kérdés

Ezt nem csak egyfajta ideológiát vallóknál láttam már.

Az egyik csoport szerint, megérdemlik azért, mert a keresztény fehér európaiak kifosztották a világot,meg gyarmatosítottak....stb

A másik csoport szerint meg, a nyugatiak túl puhányak és szabadelvűek, ezért megérdemlik..stb

Személy szerint, egyikkel sem értek egyet.

A mai európaiaknak semmi köze nincsen a gyarmatosításhoz,akinek köze volt, az mind halott.

A másik véleményről meg azt gondolom,hogy ártatlan ember nem érdemel halált, a nemi erőszak pedig egy nő számára órási trauma, sokuk öngyilkos lesz utána.

2017. jún. 4. 16:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%

"Kár hogy a terrorcselekményeket 100%-ban ott született és nevelkedett emberek követték el, nem az "ellenőrizetlenül" (újabb hazugság) beengedett milliók. Gratulálok az újabb gyönyörű öngólhoz, a fajgyűlölet ismét megmutatta értelmi képességeit."

Te lövöldözöd az öngólokat folyamatosan, ugyanis ennyire fog nektek sikerülni integrálni 100000-es tömegeket, amikor a másodgenerációs, de már európában születetteket is radikalizálnak elég könnyen.

Szerintem kérj már egy szoftverfrissítést a migrisimiző központtól, mert nem kicsit vagy röhejes! :P

2017. jún. 4. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva szerintem sem érdemlik meg, csak sajnos a naiv jóhiszeműségüknek nagy ára van az ilyen, szinte lassan mindennapos történésekkel.
2017. jún. 4. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Magukra vessenek, nem mi hívtuk a bevándorlókat!

#immigrantsgohome

2017. jún. 23. 20:30
 14/14 monen ***** válasza:
Én nem hallottam még ezeket a kifogásokat viszont ha a muszlimok általi terrorizmusról van szó akkor bizonyos h nem ez a valódi motivációjuk. Gondolj bele: a zsidó vezetés alatt álló keresztények szinte megrohanták az iszlám világ felét h ott részben gyűlöletből részben geopolitikai törekvések miatt perverz gyilok és spermaorgiát rendezzenek éveken át. Az áldozatok számát felér egy holokauszttal. Add ehhez hozzá a palesztin nép 2/3-át, aminek kiirtását végig asszisztálta a kereszténység. A tisztességes keresztény nem vonultak az utcára "nem a mi nevünkben" táblákkal és nem hallgattak az intésre miszerint egy skizofrén valóságban élnek és nem fogják fel a következményeket. Egy fasiszta gyilokorgia után ne csodálkozzunk ha az általunk istentelenül pusztítottak bosszút állnak. A kereszténységen csak a bocsánatkérés és jóvátétel fog segíteni. Csak ezzel fogjuk megenyhiteni muszlim testvéreink szívét ese keserűségét.
2018. jún. 3. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!