Mindenki csináljon sport akadémiát, azoknak egyből milliárdokat dobnának.
2017. jún. 4. 15:53
2/19 anonim válasza:
ha támogatta volna őket nem menekülnek ki
pont a viktorka mondta egyik beszédén "ne azt nézzétek mit mondok hanem hogy mit csinálok"
mindenki láthatja mit csinál, ha ez neki a jóakarat akkor csak jót kívánok neki mert ebbe is beledöglik majd nem kell neki rosszat akarni
választás jön ígérnek fűt fát, a normálisabbja tisztában van vele hogy kampányfogás, megválasztanák újra még nagyobb nyomor lesz
2017. jún. 4. 15:54
3/19 A kérdező kommentje:
2:
Látom nem megy a töri. Itt a Trianoni békeszerződés magyar áldozatairól van szó.
2017. jún. 4. 16:00
4/19 anonim válasza:
Először az itthoni magyarokat kéne..
2017. jún. 4. 16:16
5/19 anonim válasza:
értem kedves kérdező tehát hívjuk be a külhoni magyarokat amikor a helyieket is elsöprő sikerrel üldözte el a kormány?
értem én de ne akarj a határon kívül sepregetni amíg itt a fejünk búbjáig ér a xar
nekik van mit enni? van hol lakniuk? van hol dolgozniuk?
de jó nekik
2017. jún. 4. 16:19
6/19 anonim válasza:
A határon túli magyarok közül elég sok jön át Magyarországra dolgozni, szóval ha így nézzük kb. ugyanaz megy ami Nyugat-Európa Magyarország viszonylatában van csak itt épp fordított előjellel. Így ha a munkaerő elszívást anyagilag kicsit ellentételezik az nem egy rossz dolog.
2017. jún. 4. 16:32
7/19 anonim válasza:
Én ezek közül mondjuk esetleg csak a magyar nyelvű oktatást támogatnám, a többinek nem látom értelmét. De még így is inkább nekik adnám a pénzt, mint Lőrincnek...
2017. jún. 4. 17:03
8/19 anonim válasza:
Nagyon nagy hiba.
Az adókat én fizetem. És elvárom hogy RÁM költsék.
Ne vadidegen emberekre akiknek az egyetlen teljesítményük, hogy magyarul beszélnek.
2017. jún. 4. 17:12
9/19 anonim válasza:
Inkább költsék a pénzem a külhoni magyarokra, mint a kvóta alapján idetelepített migrikre, akik még magyarul se tudnak.
2017. jún. 4. 17:22
10/19 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha nem járna a pénz mellé a szavazati jog (levélben személyazonosság igazolása nélkül!!!!). Szerintem ez így választási csalás egy az egyben és alkotmányellenes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!