Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire fel imádják mostanság...

Mire fel imádják mostanság Botkát úgy a baloldalon? Mit tett le az asztalra?

Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 12:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%
Nekem nem tűnt fel, hogy annyira imádná mindenki, de okkal elég népszerű. Szeged polgármestereként remek munkát végzett a fideszes ellenszél ellenére is.
2017. jún. 4. 12:20
 2/20 anonim ***** válasza:
4%
az óráját :)
2017. jún. 4. 12:21
 3/20 anonim ***** válasza:

Azon kívül hogy kicsit régebben szeged polgármestere mint ameddig Gyurcsány miniszterelnök volt? Nem sokat:

- baloldalra akarja terelni a neoliberális mszp-t.

- Mesterházyval ellentétben nyíltan kritizálja Gyurcsányt, és a 2010 előtti kormányzatot.

- Mesterházyval ellentétben feltételt is szab ahhoz hogy valakivel közösködjön( főleg a DK-nak mutatós)

- Kézzel fogható érdemi dolgokról beszél, érdemi kérdésekről és kínál megoldást. Lehet hogy baloldalit, de legalább megoldást. A DK, és az MSZP többi tagja erre képtelen.

- Nem fél beszélni bizonyos dolgokról.

Ezek miatt nem imádják de logikus hogy felkapják páran a fejüket, ez is a célja annak amit csinál.

2017. jún. 4. 12:32
 4/20 A kérdező kommentje:

én úgy tudom szegeden a mini szoclib maffia üzemel, ami 2010 ben országosan lett elküldve a fenébe

elfelejtet ezt azt bevallani :)

luxuskommunista mint az eddigiek

2017. jún. 4. 12:33
 5/20 anonim ***** válasza:
Akkor rosszul tudod. Még valami?
2017. jún. 4. 12:43
 6/20 A kérdező kommentje:
biztos a remeteéletből telik akkor neki terepjáróra meg rolexre
2017. jún. 4. 12:47
 7/20 anonim ***** válasza:

"én úgy tudom szegeden a mini szoclib maffia üzemel, ami 2010 ben országosan lett elküldve a fenébe

elfelejtet ezt azt bevallani :) "

Én meg úgy tudom, hogy 2002-ben dzsentrivilág leváltották és nem akarják visszahozni az emberek. A szegedi képviselő testületben 2010-ben a FIDESZ 14 helyet szerzett, 2014-ben már csak 9-t. Ha annyira rossz és maffia van, akkor ezt mivel magyarázod?

2017. jún. 4. 12:48
 8/20 anonim ***** válasza:

"biztos a remeteéletből telik akkor neki terepjáróra meg rolexre"

Családi adókedvezmény egyik nagy nyertese, amúgy alapból magas a polgármesteri fizetés, plusz a felesége sem keres rosszul.

2017. jún. 4. 12:49
 9/20 anonim ***** válasza:
Amúgy kit érdekel mire telik neki meg mire nem? Na ez az ami nem érdemi politikai kérdés.
2017. jún. 4. 12:54
 10/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem imádhatja mindenki Orbánt.
2017. jún. 4. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!