Mire fel imádják mostanság Botkát úgy a baloldalon? Mit tett le az asztalra?
Azon kívül hogy kicsit régebben szeged polgármestere mint ameddig Gyurcsány miniszterelnök volt? Nem sokat:
- baloldalra akarja terelni a neoliberális mszp-t.
- Mesterházyval ellentétben nyíltan kritizálja Gyurcsányt, és a 2010 előtti kormányzatot.
- Mesterházyval ellentétben feltételt is szab ahhoz hogy valakivel közösködjön( főleg a DK-nak mutatós)
- Kézzel fogható érdemi dolgokról beszél, érdemi kérdésekről és kínál megoldást. Lehet hogy baloldalit, de legalább megoldást. A DK, és az MSZP többi tagja erre képtelen.
- Nem fél beszélni bizonyos dolgokról.
Ezek miatt nem imádják de logikus hogy felkapják páran a fejüket, ez is a célja annak amit csinál.
én úgy tudom szegeden a mini szoclib maffia üzemel, ami 2010 ben országosan lett elküldve a fenébe
elfelejtet ezt azt bevallani :)
luxuskommunista mint az eddigiek
"én úgy tudom szegeden a mini szoclib maffia üzemel, ami 2010 ben országosan lett elküldve a fenébe
elfelejtet ezt azt bevallani :) "
Én meg úgy tudom, hogy 2002-ben dzsentrivilág leváltották és nem akarják visszahozni az emberek. A szegedi képviselő testületben 2010-ben a FIDESZ 14 helyet szerzett, 2014-ben már csak 9-t. Ha annyira rossz és maffia van, akkor ezt mivel magyarázod?
"biztos a remeteéletből telik akkor neki terepjáróra meg rolexre"
Családi adókedvezmény egyik nagy nyertese, amúgy alapból magas a polgármesteri fizetés, plusz a felesége sem keres rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!