Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne ha szavaznánk erről...

Mi lenne ha szavaznánk erről a kérdésről? Botka vs Gyurcsány.

Figyelt kérdés

[link]

És melyikre miért szavaznál? Nem a választáson hanem ebben a kérdésben.

2017. jún. 1. 13:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Írta itt valaki, hogy össze kéne fognia a baloldalnak, hogy nyerjenek. Ez így leírva jó ötletnek tűnik, de utána mi lesz? Kormányozni nem tudnának, mert mindenen összevesznének.

Én sem vagyok egy Fidesz párti, SŐT, de amíg csak egy ugyanolyan mocskos szar hazug banda van helyette, addig nem igazán értem mi változna. Mind2 banda eljátszotta már a becsületét a szememben, takarodjon az összes. Csak ugye itt jön a probléma....nem igazán látok harmadikat :(

2017. jún. 1. 23:10
 22/25 anonim ***** válasza:

Gyurcsány tűnjön el mert leszerepelt, a neve gyűlöltté vált, mindegy, hogy utóbbi mennyire jogosan. Az MSZP tűnjön el, mert leszerepelt. Botka pedig demagóg, látszik a fellépésén, hogy erőből akar itt csodát tenni, rutinos, vág az esze, de nem bízok benne... hülyére veszi az embereket, látszik rajta, ugyanaz a klub, ugyanaz a generáció.

Ha már baloldal, ott van a Párbeszéd, ők egy rendes baloldali párt.

2017. jún. 1. 23:47
 23/25 jobbikostibi ***** válasza:
CSAK A FIDESZ
2017. jún. 3. 08:32
 24/25 szántóvető ***** válasza:

ha egyetlen embernek ekkora hatalma van hogy meggátolja a politikai változást ill a kormányváltást akkor ez a komplett baloldal szegénységi ill tehetetlenségi bizonyítványa.ennyi erővel semmi keresnivalójuk a politikai életben.mihez kezdenének az országgal ha egyetlen emberen fennakadnak?a baloldali pártok bolondok gyülekezőhelyévé váltak,akinek van egy kis sütnivalója az a fáradságot sem veszi hogy ráklikkeljen a linkben lévő valamelyik válaszlehetőségre.

megjegyzem hogy nem sok haszontalanabb dolgot tudtál volna belinkelni,ezért külön elismerésem.

2017. jún. 11. 08:49
 25/25 A kérdező kommentje:
Szántóvető félreértetted. Ő csak az egyik tényező ami gátja vagy inkább problémája a változásnak. És azt hittem ebben jobb és baloldali , konzervatív és szocdem vagy liberális, egyetért.
2017. jún. 11. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!