MSZP-sként hogy éled meg az Orbán-rendszert?
Figyelt kérdés
Én nekem nagyon rossz, sokat szenvedek alatta.2017. jún. 1. 13:20
2/18 anonim válasza:
Sose hittem volna hogy baloldaliként ilyet mondok de egyetértek a 25%-ossal. :-D
3/18 anonim válasza:
MSZP-rol nem tudok nyilatkozni, de jobb oldali, polgari konzervativkent is rosszul elem meg.
4/18 anonim válasza:
Nem vagyok MSZP-s, de baloldali érzelmű vagyok és nagyon rosszul élem meg.
Ez amúgy nem Orbán-rendszer. Ez inkább Magyarország.
5/18 anonim válasza:
Nem azért szenvedsz sokat, mert MSZP-s vagy, mind elszenvedjük a narancskommunizmus negatív hatásait, még a fideszesek is. Kivéve persze azok, akik közel kerültek a húsosfazékhoz, de az már más tészta ugye.
6/18 anonim válasza:
A magyarok nagyrészt jobboldali gondolkodásúak, vagyis kegyetlenek, úgy fogják fel az életet, mint egy túlélőpárbajt, ahol a másik embert tönkre kell tenni, el kell taposni, víz alá kell nyomni, hogy ne kapjon levegőt és megfulladjon. Aki gyenge és könnyű préda, azzal főleg ezt kell tenni.
Tökéletesen megfelel nekik a Fidesz, ami szintén így gondolkodik. Egymásra találtak. Mondhatni, hogy a Fidesz a magyar társadalom kvintesszenciája.
7/18 anonim válasza:
Nem vagyok mszp.
Egyébként pedig xarul. Minden ízében utálom. Szánalmas és szégyen hova jutottunk.
8/18 A kérdező kommentje:
elképesztő nyomor van, főleg vidéken
2017. jún. 1. 14:03
9/18 anonim válasza:
Rohadtul nincs elképesztő nyomor, még vidéken se. De majd mindjárt jön itt valaki "4 millió szegény"ezni.
10/18 anonim válasza:
Jártál te már mondjuk Észak-Magyarországon 48-as? De hát igaz, ha a bemondónő azt mondta, hogy teljesítünk akkor biztos úgy van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!