Az LMP és a Jobbik miért nem nyert még?
Mert nem bírják eléggé felkorbácsolni a tömeg érzelmeit.
Az LMP főleg nem. A Jobbiknak voltak jobb korszakai, amikor gyorsan emelkedtek fel, de széles körben ők sem bírtak bázist kiépíteni.
A tömegember pedig olyan, hogy szereti a már jól beváltat és az erősebbnek tűnőt választani, az pedig sem az LMP, sem pedig a Jobbik.
Hogyan korbácsolták fel a tömegeket? Ez valami vicckérdés?
A Fidesz folyamatosan nyomul valamivel, szidja az ellenfeleit, mint a bokrot és mindenki népellenség és a magyarság életére tör, aki nem velük van. Így.
Egyszerűen az aktivitás az elsődleges, erre harapnak az emberek. Minél aktívabb egy párt, minél inkább ott van mindenhol a propagandájuk, a választók annál inkább úgy érzik, hogy erősek és érdemes velük tartani.
Mert az emberek az erősebbel, a győztessel akarnak lenni és ezért arra szavaznak.
Jó, de akkor készülj fel rá, hogy Soros-ügynök leszel és egy szép napon agyonver valami Fidesz-droid az utcán egy vascsővel.
Ilyen alapon minden párt rétegpárt. A Fidesz is rétegpárt. Vagy mondjuk nem értem, hogy a Fidesz miért lenne kevésbé rétegpárt, mint például a Jobbik, amikor a kettő ideológiailag szinte egy és ugyanaz.
Mert a nyuggerek nem szavaznak rájuk.
Magyarországon ez a legnagyobb szavazóréteg.
Én 14 éves korom óta elég rendesen tájékozódom, tehát van 5 év tapasztalatom. LMP lehetett volna a harmadik legerősebb párt, de választások előtt szétszedték, darabokra. Ez lehetett egy hatalmi harc, ( annak tűnt ) de lehet, hogy felső körökben adott utasításra történt, ami sanszos, mert mint a LMP mint a jobbik egy 21. századi párt, értelmes vitákat lehet tőlük hallani, együtt tudsz velük élni mivel még ellenzékben vannak. Soha nem felejtem el, volt egy fideszes retek aki azzal nyert a megyénkben választást, hogy leaszfaltoz egy 4 km hosszúságú utat, hogy ne kelljen eső után 30 km-t kerülni, hogy átjussanak a másik településre. Na azóta is ígéri pedig már a 2. ciklusát tölti a retek, már német csávó akarta megcsinálni, de nem adtak neki engedélyt. -lehet van ott arany,vagy gyémánt-
Mindegy is.
Arra akartam erre kitérni, hogy ellenzékben minden párt frankó. Jobbik ezzel a libsi Pál-szerű fordulattal a szememben nagyot nőtt, ugyanakkor az LMP is, mivel olyanokat támogatott mint pl. 2020 emlékév, vagy a határvédelem, ami egy baloldali párttól furi. Nekem nagy kedvencem Schiffer András, bár már nem tagja a LMP-nek, mégis nagyon jó dolgokat ír.
Na meg a másik, hogy esélytelen lenne, hogy nyerne akár a LMP akár a jobbik, az mszp-fidesz összefogna ellenük, akár még koalícióba is. És a fideszes pártkatonák is a szocikkal. Képzelheted mik derülnének ki, ez tönkretenné az országot, de elég szépen. Ja meg ha veszít a fidesz akkor nekik ennyi volt. De a magyar felejt, tudod, "szociális temetés, 47-ből meg lehet élni, boltzár,internetadó,bérunió elutasítása,letelepedési kötvény árusítás. Ha ezek eszébe jutna a választónak vagy otthagyná a fülkébe az egészet vagy a jobbikra szavazna vagy az LMP-re. De ilyen nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!