Szerintetek hogy kéne megállítani a Brüsszelt?
Figyelt kérdés
Azt látom a fidesznek, több hónap elteltével, nem sikerült megállítani a Brüsszelt. Szerintetek hogy kéne megállítani a Brüsszelt?#Brüsszelt
2017. máj. 31. 10:39
21/27 anonim válasza:
Jobberéknek egy kis olvasnivaló, benne az OLAF jelentéssel:
Na nem Brüsszelt kéne itt megállítani...
22/27 anonim válasza:
#17! "3. Az EU-s pénzek az nem alamizsna, hanem a határok megnyitása miatt nagy bevételtől esik az ország, de ugye az EU így.működik. Ezért ez a pénz alanyi jogon JÁR!" Na most ezt fejtsd ki részletesebben! Mi a sz-rtol esett el az ország a határok megnyitásával? (Ilyent csak a második liter keritésszaggato után mondanak még a leghivebb fideszesek is!!!! mert akkora hazugság.)
23/27 anonim válasza:
#3! Nem tudom ki vagy, de a nyugdijjasokat beállitani komlett idiota bandának az csak téged minösit! (Le a béka szinvonal alá!!)
24/27 anonim válasza:
22-es:
Hallottál már vám-ról?
Nem én vagyok a közgazdaságtan tanárod, bocs.
25/27 anonim válasza:
18-as:
Most azért nem válaszolok, mer hülye kérdésekre csak hülye válaszokat tudnék adni. Ezt itt már megtanultam.
26/27 anonim válasza:
" Mi a sz-rtol esett el az ország a határok megnyitásával?"
mondjuk az itt megtermelt jövedelmek megadóztatóságától
a tesco most mutatott ki milliárdos porfitot euróban.. luxemburgban
27/27 anonim válasza:
Még mindig nem unjátok kiírogatni, ezt a szar, már lejáródott trollkérdést? ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!