A baloldaliak tényleg nem fogják fel, hogy Magyarországon a kerítéslebontásával meg migranssimogatással nem lehet választást nyerni?
Szóval mondjanak olyan dolgokat, amik egyrészt ellentmondana az előző megszólalásaiknak, másrészt ők sem gondolják komolyan, csak és kizárólag a győzelemért?
Végül is jó stratégia, a fidesznek is bevált a gerinctelenség...
(Amúgy a migránssimogatás túlzó...max. a DK-ra lehet mondani, de fene se tudja, hogy te mit értesz most baloldal alatt)
"Szóval mondjanak olyan dolgokat, amik egyrészt ellentmondana az előző megszólalásaiknak, másrészt ők sem gondolják komolyan, csak és kizárólag a győzelemért? "
Van már benne gyakorlatuk, lásd (n)olimpia.:-)
"Van már benne gyakorlatuk, lásd (n)olimpia.:-)"
Ott a pont! :)
Egy újabb ok, hogy kitörjünk az Mszp-Fidesz periódusból.
A stabil orbángyűlölő fél millió emberre építenek, akik legalább parlamenti honoráliumhoz hozzájuttatják őket.
Nem hülyék egyáltalán. Kockázatos lenne bármi mással kampányolni.
# 2/5 ma 11:52
Nolimpiában mi is volt az ellentmondó? Hogy most ne, de később esetleg lehet, egy kevésbé tolvaj vezetéssel? :-) Tényleg ellentmondás amig a fityisz van hatalmon.
Huszonpár meg megint csak az orbángyűlölő mantrával tud jönni. Nem veszi észre, hogy az ország több mint fele nem kér vityájából (sem). :-D
Botka annyit mondott, hogy lebontaná a kerítést, amennyiben megoldódna a migrációs probléma.
Hogy neked ezzel mi a problémád, nem tudom. De szerintem sem kellene oda a kerítés, ha már nem jönnek bevándorlók. Mert akkor minek?
"Nolimpiában mi is volt az ellentmondó? "
Azt hittem, tájékozott felnőttek formálnak itt véleményt, de egye fene, csak neked:
https://www.youtube.com/watch?v=sXlSsr_Eg6g
Tudom, sz..r ügy, hogy van, aki akár 2 évvel ezelőtti (:D) dolgokra is emlékszik.:-)
# 9/9 ma 13:07
Szerintem akkor utánajárhatsz a további fejleményeknek is, az nem volt két éve. :-)
Mondjuk azt persze elfelejtetted, hogy a Nolimpa főszervezője a Momentum volt, akiknek ehhez nincs közük.
És most szándékosan nem hozom fel az internetadó, vasárnapi boltzár és a többi témában tett órákon belüli fideszes szélkakas elvet, csak erre fókuszálok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!