Fiatalok! Miért nem akartok az MSZP-re szavazni?
Én legszívesebbek az LMP-re szavaznék,de lehet az MSZP-re fogok,mert ők több szavazatot kaphatnak,így talán lesz esély leváltani a fideszt..
Jobbikra soha nem szavaznék.
Elég volt a jobboldalból...
Nagyon jó kérdés.
25 évesen a 13. havi nyugdíj nem olyan vonzó üzenet.
Az Mszp-szavazótábora olyan vén,hogy a választásokig jó eséjjel ki is hal ha-ha-ha
Azt ámen.
Íme a kérdező értelmi szintjén megmutató, igényesen megfogalmazott, és érvekkel teli levele.
Szerintem egy ilyen okos ember, ilyen értelmes levele megérdemli a nyilvánosságot.
MSZP-Fidesz mindketten bebizonyították hogy mekkora sz.rok. A többi kispárt ilyenek hogy Együtt, PM, Kétfarkú izé, LMP, DK is csak a Gyurcsány hülyesége aki ugyanúgy tönkreteszi az országot mint mindenki más.
Jelenleg csak a Jobbik az ahol fiatalok vannak, csinálnának is valamit, kiállnak a magyarokért! Én azt mondom hogy a Fidesznél és az MSZP-nél rosszabb nem lehet, a többi párt úgysem fog elég szavazatot begyűjteni, jó nekünk úgy sem lesz, de rosszabb sem a Jobbik még mindig jobbat csinálna.
Én azt mondom hogy a Jobbik kell ide, ők még úgysem voltak hatalmon, kapjanak ők is esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!