A kormánynak honnan van annyi pénze, hogy minden évben
300 milliárdot költ közmunkára?
Figyelt kérdés
A végtelenségig tán nem csinálhatják.Ma a közmunkásokat láttam a főtéren sepregetni, és megkérdeztem hogy meddig vannak,azt mondták délután 3-ig.Csak utána mehetnek el.Ez nem embertelenség hogy 8 órában havi 50 ezerért a főtéren dolgoznak nap mint nap??Ráadásul több száz milliárdot költenek évente erre a semmire...Én úgy beszüntették ezt a közmunka hülyeséget hogy csak na.
"Aztán mész helyettük felsöpörni az utcát? Mert azt is kell ám valakinek."
Mert legalább fel lenne söpörve az utca. Én eddig csak padon ülve, cigizgetve, hahotázva láttam őket. Ez aztán a jól fizető "meló".
2017. máj. 24. 18:30
12/19 anonim válasza:
Eddig kaptak 22eft-ot a mi adónkból fizették őket.
Most kapnak 53eft-ot, munkaruhát, gépeket amit tönkretesznek, benzint a gépekhez amit hazahordanak.
Autóval viszik ide oda őket, ilyen olyan kis tingli tangli munkákra.
Persze ezt is a mi adónkból finanszírozza az állam.
És itt egyesek örülnek, hogy nem ingyen kapják a 22eft segélyt.
(Hanem ingyen kapják az 53eft-ot)
2017. máj. 24. 19:06
13/19 anonim válasza:
Orbán királyunk nem gyengén volt ravasz. Kitalálta/beigérte az 1 millió új munkahelyet, hát ez lett az.
-Munkahely?
-Az.
-Bejelentet?
-Az.
2017. máj. 24. 19:09
14/19 anonim válasza:
Hát az adódból, drága barátom. Mégis mit gondoltál? A Fidesz a tökre nem kommunista. Belefojtja az országot adókba és adósságokba, de cserébe van jó sok kapun belüli munkanélkülink.
2017. máj. 24. 19:16
15/19 anonim válasza:
Kérdező inkább kifizetné nekik segélyre, amiből munka helyett a kocsmában ülnének, vagy rosszabb esetben a főtéren szórnák a szotyihéjjat.
Sokkal jobb.... tényleg!!!
2017. máj. 24. 19:39
16/19 anonim válasza:
A kominyizmus is összeomlott, csak sokáig tartott egy embernek kivárni azt a 40-45 évet.
2017. máj. 24. 20:40
17/19 anonim válasza:
Végülis a közmunka, csak egy másik megnevezése a munkanélküliségnek. A pénz meg onnan van rá, mint bármi másra; az állam bevételeiből, adókból.
2017. máj. 25. 02:14
18/19 anonim válasza:
Ezzel is a romákat akarják védeni.
-Mi az, hogy nem dolgoznak?
-Igenis mind talpraesett dolgos, láthatjátok mind közmunkás nem otthon várja a segélyt.
Bár én jobban örültem amikor nem kellet őket az utcán kerülgetni meg hallgatni a hangoskodásukat. Amikor még otthon kapták a 22eft segélyt.
2017. máj. 25. 08:57
19/19 anonim válasza:
Bocsánat, de: régen a segély 28500 Ft volt. Aztán azt a Fityisz levitte 22800 Ft-ra a közmunkabér per pillanat 54217 Ft nettó. Tudom, mert ÉN is közmunkás vagyok jelenleg. Bizony, élősködő a Ti adótokból, nem én akartam hogy így legyen, inkább mennék vissza Angliába ebből a tetvedék foskazán országból amíg nem késő, de valószínűleg már az... tudom hogy az a sztetereotípia hogy a közmunkások nem dolgoznak, és ez igaz is úgy a 85%-ra. A többieket viszont szétszopatják sokszor. Ide menj, oda menj, ezt csináld,azt csináld. Itt nem érdekel senkit hogy két havonta megy tönkre a SAJÁT cipőm vagy nadrágom, vagy az hogy 65 kilósan 60 kilós zsákokat cipelek, mert takarmányt kell darálni a helyi disznótelepre, közben a 120 kilós tapló cigány meg munkaidőben sörözik, és vigyorog. Nem érdekli őket hogy utána talicskaszám hordom a földet, vagy széket pakolok, aki részeg azt meg hazaküldik és beírják a napját. Ha tudtok valami alternatívát azt szívesen fogadom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!