Mi a véleményetek Gulyás Márton Közös Ország mozgalmáról, válhat olyan meghatározóvá, mint a Momentum és társai?
De a Momentum nem liberális párt :D
Tudom tudom a 888on meg az Origon tuti ezt írták, de éljetek a korlátlan internet adta lehetőségekkel, es látni (olvasni fogjatok) hogy a momentum kevert, nem határozott irányvonalú, de a FeketeGyőr által nyomott irányvonal jobb oldali, nem liberális :D
A meleghazssagot pedig pl a haldokló USAban pedig már konzervatív erők is támogatják. bumm.
Szegregalni meg Európában nem szegregalunk. Az elmúlt 100 évben adódtak bajok belőle, jobb megelőzni.
A mozgalma igen. De politikai párt nem lesz belőle. Fontos kérdésben igyekeznek mozgósítani az embereket, ez lehet valami, és nem is olyan kis területen mint a Momentum ért célt az Olimpia ügyben.
Gulyás sokaknak nem szimpatikus valóban, nem csak stílusa miatt, hanem mert nagyon szókimondó, nem tartja magában amit az adott pillanatban nagyon széles gondolatmenettel egyébként átgondol. Ezt én egy jó tulajdonságnak tartom. De rögtön ellenszenvet vív ki sokakban.
A Mozgalmára ez nem jelent egy nagy előnyt. De várjuk ki a végét, még el se kezdték, könnyelműség lenne most véleményt mondani.
"De a Momentum nem liberális párt :D
Tudom tudom a 888on meg az Origon tuti ezt írták, de éljetek a korlátlan internet adta lehetőségekkel, es látni (olvasni fogjatok) hogy a momentum kevert, nem határozott irányvonalú, de a FeketeGyőr által nyomott irányvonal jobb oldali, nem liberális :D
A meleghazssagot pedig pl a haldokló USAban pedig már konzervatív erők is támogatják. bumm.
Szegregalni meg Európában nem szegregalunk. Az elmúlt 100 évben adódtak bajok belőle, jobb megelőzni."
Mitől nem liberális párt?
A melegházasságpártiság elég liberálissá teszi.
A szegregációról, meg sokat nem tudhatsz.Éppen ez a probléma a momentumosokkal, mindegyik valaki nagykörúti,elefántcsonttoronyban élő majom:D
Kívánom,hogy a gyereked egy "integrált" osztályba kerüljön, aztán b_szogassák mindennap a kis kormosok.Utána, könyörögni fogsz a szegregált oktatásért.
Különösen akkor, amikor elveszik a kajáját,vagy a cipőjét és majd öngyilkosságon gondolkodik.
Bizony kell az a szegregáció.A fogrémet sem a hűtőben tartod.
Kedves ma 17:45!
17:35 vagyok.
Direkt azért hoztam az amerikai, Republikánus példát, mivel őket nem igazán lehet liberálisnak mondani, ha érted -bár gondolom nem.
Jó kívánságaid köszönöm, esetembe valóra is váltak. A körúttal annyiban éppenséggel nem talált, mert 5 éve ballagtam egy vidéki (uram isten, körúton kívüli) nem szegregált iskolából. Voltak cigány osztálytársaim, sőt, a velünk párhuzamos osztály nagy része az volt. Valahogy nem szúrtak agyon iskola után, és valamiért az iskola színvonala megengedte hogy utána a megye legjobb középiskolájába járhassak, most meg (JÉZUS a körúton belül) egyetemere. Szerintem senki se hal meg attól ha az osztálykép nem olyan homogén.
"Direkt azért hoztam az amerikai, Republikánus példát, mivel őket nem igazán lehet liberálisnak mondani, ha érted -bár gondolom nem."
A repik Bush bukása óta eléggé epuhultak.
Kellett Trump, hogy felrázza őket.
Azt viszont kifelejted,hogy nem minden tagállam fogadta el, jelenleg is eljárás folyik ellenük.
Magyarországon ha népszavazásra bocsátanád,a nemek nyernének.Csak úgy bevezetni, meg nem túl korrekt.
Ne haragudj, nem igazán hiszem el a történetedet:D
Láttam normális cigányt már, de,hogy általános legyen, az kizárt.
Mindenesetre felénk valós dolgok,hogy az egyik iskola teljesen elcigányosodott, mert a magyar szülők nem tűrték,hogy piszkálják a gyerekeiket.
Ahova én jártam általános, ott is csesztették a magyarokat, de az igazgató szerencsére nem volt liberális és hamar kirugdosta őket.
A Momentum és Gulyás a Flash című sorozatot juttatja az eszembe. "I am the future Flash!"
A Momentum a jövő Fidesze és Gulyás a jövő Orbánja. 20 év múlva ugyanolyanok lesznek.
Mitől "meghatározó" a Momentum a 3%-ával? Mit "határoz" meg? Semmit. Hatalomra akar jutni, mint a többi minipárt.
S ők is mingránspártiak.
Az meg teljesen irreleváns, hogy minek mondják magukat, jobboldalinak vagy baloldalinak (pl. az MSZP hiába is mondta magát baloldalinak, mert nem volt az).
Ami leginkább jellemzi őket: liberálisok. Erre nincs igény jelenleg Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!