Egy példa, a mai magyar sajtó például túl szabdjára van engedve. Rontják az emberek életkedvét, negatív dolgokat ültetnek el a fejünkben. Akkor már jobb lenne egy olyan kissé irányított "rend"mint Oroszországban, amiben az emberek boldogabbak, gondtalanabbak lehetnének. Szerintem Orbán viktor valami ilyesmiben gondolkodik.
2017. máj. 20. 19:10
2/13 A kérdező kommentje:
Hát nekem senki se akarja tudni, hogy mi a jó nekem. Ebből köszönöm szépen nem kérek!
1.: De ha így gondolod, nyugodtan kimehetsz az oroszokhoz.
2017. máj. 20. 19:19
3/13 anonim válasza:
"Viszont azért az érdekes, hogy '56-ban elsőként mi lázadtunk az oroszok ellen" Javaslok egy kis történelem tanulást!!!!!
2017. máj. 20. 19:30
4/13 anonim válasza:
Kedves kérdező! Te minek neveznéd az olyan embert, aki részigazságokkal, elferdített tényekkel akarja manipulálni társait? Én az ilyen patkányokat, nemzetünk testét rágó férgeket legszívesebben elküldeném a pi..@ba! Ott játszanak puha diktatúrát!
2017. máj. 20. 19:49
5/13 anonim válasza:
Megszokásból. Gondolj bele, a végén még gondolkodni kéne! Meg aktívan részt venni a politikában, esetleg tájékozódni! Hát hova lenne így a világ.
2017. máj. 20. 19:56
6/13 anonim válasza:
Már mióta a Fidesz van a hatalmon,ott kezdődőtt a diktatúra,ha nem tűnt volna föl xDDD
2017. máj. 20. 20:10
7/13 anonim válasza:
És miben vagy úgy elnyomva kérdező?
2017. máj. 20. 20:15
8/13 anonim válasza:
Ez nem létezik, hogy a magyar nép ilyen legyen ha pedig ilyen akkor meg érdemeljük a sorsunkat
2017. máj. 20. 20:31
9/13 anonim válasza:
Szerintem semennyire,országunk mindig
kívánatos volt a betolakodóknak.1301
kihal az árpádházi királyok vonala.Mátyás még képviseli a magyar uralkodóházat de halálával 1490 megint trónviszályok jönnek.Törökkor,habsburgok,világháborúk,oroszok...Nem mi tehetünk róla,nem
a magyarok tehetnek róla, hogy ez így alakult.Az az egy biztos,hogy mindig a másik oldalra álltunk oda,mint kellett volna.Nem mi, hanem a poltikusaink.
2017. máj. 20. 20:33
10/13 anonim válasza:
Imád, eza nép imád gyárakban szopni, szart enni kaviccsal, és imádja a diktatúrát, meg is kapja!!! :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.