Miért nem emelik a családi pótlékot? Lassan 10 éve volt
utoljára emelés.
Figyelt kérdés
Utoljára az mszp idején 2008-ban emeltek.10 éve változatlan, 12 ezer körül van.Ennyiből hogy lehet eltartani gyerekeket?És még csodálkoznak hogy minden fiatal lelép?Azt is olvastam hogy az mszp emelné rajta..
A családi pótlék a múltban sem arról szólt, most sem arról szól, és valószinűleg a jövőben sem arról fog szólni, hogy abból tartsd el a gyerekedet. A csp, és más családtámogatási formák, mint ahogy a neve is mutatja: támogatások. Segítség, ösztönző. Aki azért csinálna gyereket, hogy majd a csp-ból eltartja, az inkább köttesse el magát.
2017. máj. 18. 18:45
22/181 anonim válasza:
Egyik szülő pl apád megindulhatna dolgozni a főváros felé. Keres egy gyárat a sok közül amely ingyen szállást biztosít és hajrá. Biztos nem kellemes de sokan csinálják. Több kolegám van akik pl Ssabolcsiak . Család otthon családfő itt Pestmegyében. Hétvégén hazajár.
2017. máj. 18. 18:59
23/181 anonim válasza:
"Nem minden szülőnek van munkahelye,munkanélküliek még nem kapnak adókedvezményt,csak családit"
Ja, értem, akinek nincs munkahelye azt az állam tartsa el...
2017. máj. 18. 19:20
24/181 anonim válasza:
Az egyedülálló, gyerektelen dolgozó embereknek meg semmi nem jár. Se rugalmasabb munkaidő, se extra szabi. Nem használják ki a befizetett adójukat. Se Cső., se óvoda, se iskola, se munkanélküli segély. Az olyanok, mint én is, belerakjuk a pénzt a közösbe. Az olyanok, mint ti, csak kifele vesznek belőle.
2017. máj. 18. 19:28
25/181 anonim válasza:
*Cső=Csp
2017. máj. 18. 19:29
26/181 anonim válasza:
Én is csak belerakok a közösbe de nemzavar ha aki gyereket nevel az meg kivesz. Megérdemli
2017. máj. 18. 19:34
27/181 anonim válasza:
Kérdező, te hány éves vagy?
2017. máj. 18. 21:26
28/181 anonim válasza:
Komolyan ilyenkor elgondolkozok, hogy más hogy tudott ilyen nyugodtan gyereket vállalni a semmire...
Még mi parázunk előre, pedig nem mininálbért kap egyikünk sem.
Ha emelnék, akkor a dolgozót még jobban megadóztatnák az ilyenek miatt mint ti! Így is kb. a harmadát levonják a fizunak. Hol az igazság itt?
Fôleg az én korosztályom nem fog már nyugdíjat kapni. Az egészségügyről meg nem is beszélve... levonják a járulékot, de ha nem akarsz 3-4 hónapot várni egy vizsgálatra akkor kénytelen vagy magánba elmenni...
Az ilyen semmirekellőek meg szaporodnok mint a nyulak, újabb élősködőket létrehozva.
2017. máj. 19. 10:02
29/181 A kérdező kommentje:
Már bocsika utolsó,de szerintem az államnak feladata lenne a munkanélküliek ellátása,és normális összegű családi pótlék hogy az emberek merjenek gyereket vállalni.Szerinted miért menekül minden fiatal külföldre??????Más országban,Nyugat-Európában például rendes segélyt adnak a munkanélkülieknek nem ugy mint itt.Mert hát képzeld Magyarország nem csak dunántúlbol áll,gyere ide szatmári megyébe nézzük mit találsz itt...:@
2017. máj. 19. 22:19
30/181 anonim válasza:
Cseszdmeg a saját országodat nem ismered... mi az isten kócos f@..a az a "szatmári" megye? Ilyen nem létezik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!