Balosok, hogy látjátok, örülnétek ha Botka László maradna az MSZP miniszterelnök jelöltje? Vagy jobb lenne ha valaki más venné át a helyét?
Május 27-én lesz az MSZP miniszterelnök jelölt állító kongresszusa, ott dől el, hogy marad e a Botka program, vagy sem.
Ha rajtatok múlna, mit mondanátok.
"Én annak örülnék, ha az MSZP megszűnne végre."
"én liberálisnak mondom magamat,"
Fajin liberális vagy akkor. A liberálisok pont azt mondják, hogy létjogosultsága minden pártnak van, tehát te rohadtul nem vagy liberális.
"A liberálisok pont azt mondják, hogy létjogosultsága minden pártnak van"
Létjogosultsága az van, csak örülnék ha megszűnne. Létjogosultságod neked is van, de azért nem sírnék ha megszűnnél. A liberalizmus nem azt jelenti, hogy nincs véleményem, hanem hogy a véleményemet nem erőszakolom rá másokra.
"tehát te rohadtul nem vagy liberális."
Tehát te rohadtul nem érted miről beszélsz.
" A liberalizmus nem azt jelenti, hogy nincs véleményem, hanem hogy a véleményemet nem erőszakolom rá másokra. "
6# te aljas mocskos hazug libsi :D Nem erőszakolod rá? A torkán nyomnád le a saját fasságodat mindenkinek aki nem azt gondolja mint te meg a fajtád, te szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!