Botka László ekkora gátlástalansággal miért nem lép be a fideszbe?
"Botka László merő képmutatás, hatalomvágy és őszinte szeretet a drága svájci órák iránt. Az egyetlen kérdés, hogy vajon miért nem igazol át a Fideszbe? "
"Botka Lászlónak nincs átgondolt programja – nevetséges, hogy húsz évnyi politizálás után épp most talált vissza a neoliberalizmustól a marxi gyökerekhez."
"Botka László most Gyurcsányabb akar lenni Gyurcsánynál, Habonyabb akar lenni Habonynál – csak hát ehhez a gátlástalanság kevés. Botka László épp azt kínálja a hazai baloldalnak, amit a tizenharmadik havi nyugdíj Magyarországnak: egy olyan hazugságot, amely romlásba dönt."
Hát igen, jó kérdés :D
Kész röhej az egész ember :D
Ennek az országnak már amúgy is teljesen mindegy.
Itt már nem fog kialakulni értelmes élet a közeljövőben, de attól tartok, hogy még a távoliban sem.
Mindenki fusson, amerre lát.
Ja, ha Puzsér mondta akkor az meg van mondva! .-)
Csípem hogy mindenhez ért.
Működik a rágalom-gyár.
"Csípem hogy mindenhez ért."
Akárcsak te.
# 5/5 Időpont ma 14:23
Én nem értek mindenhez, de nem is vagyok közszereplő-megmondóember.
"de nem is vagyok közszereplő-megmondóember."
A hozzászólásaid számának alapján bőven lehetnél, épp csak annyi választ el tőle, hogy nem mered arccal vállalni magad.
"# 7/8 Időpont ma 14:36
Aztán honnan tudod hány hozzászólásom van?
# 8/8 Időpont ma 14:38
Attól hogy politikai-show műsorokban szerepel még nem biztos hogy ért hozzá.
Az, hogy markáns véleménye van még nem egyenlő a hozzáértéssel.
De szerepel más műsorokban is, és a filmektől kezdve a humoristákon át a politikáig, a sportig, mindig mindenről megmondja a "tutit".
Sőt, volt zenei tehetségkutató zsűritagja is, tehát nyilván kiváló zenész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!