Miért nem lép ki Magyarország az EU-ból és csatlakozik Putyin érdekszférájához?
Az én ismerősi körömben mindenki szidja az EU-t és istenítik Orbánt, hogy milyen nagy harcos, hogy ő mennyire megvéd minket az EU-tól és a migránsoktól, stb.
Szerintem a magyar lakosságra ráférne egy kis kiruccanás az EU-n kívülre, Orosz Anyácska szerető karjai közé. Kíváncsi lennék rá.
Barátom, szerintem te félreértettél engem.
Én a legkevésbé sem vágyom rá. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy magyarok gyűlölik az EU-t és ki akarnak lépni. Mint már fentebb írtam, én ezt tapasztalom a környezetemben.
"Nekem nagyon úgy tűnik, hogy magyarok gyűlölik az EU-t és ki akarnak lépni."
Még a Fidesz is azt mondja hogy ez nem igaz. A többség nem akar kilépni.
Azért mert Magyarországot a gazdasági kapcsolatai az EU-hoz fűzik. Kilépünk és rosszabb lesz mint Ukrajna. Ráadásul az oroszok nem tudnak semmilyen alternatívát kínálni.
Egyébként a magyarok 70%-a EU párti. Lehet, hogy az ismeretségi köröd nem, de a többség igen.
Pedig én szívesen megnézném Magyarországot az EU-n kívül.
Persze én nem mennék, mert én EU-párti vagyok, de a prolik megérdemelnék.
A prolikat ne akard megérteni. Addig vagy normális, amíg nem érted őket.
"A kérdező kommentje:Pedig én szívesen megnézném Magyarországot az EU-n kívül.
Persze én nem mennék, mert én EU-párti vagyok, de a prolik megérdemelnék."
Azért te sem vagy 100-as!!!! Azt hiszed, (mint Gorbán), hogy ez egy játszoház? Ma beugrok, holnap meg ki, aztán ha nem tetszik ujra be???
'Azt hiszed, (mint Gorbán), hogy ez egy játszoház? Ma beugrok, holnap meg ki, aztán ha nem tetszik ujra be???'
Simán! Úgy váltogatjuk a partnerünket ízlésünk szerint, mint más az alsóneműt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!