Lehet még a 18 mrd-on felül még, amit Gyurcsány trükközött? A DK ezután is hiteles?
Én attól féleg, hogy ez csak a jéghegy csúcsa, az amúgy magát "trökkök százaival" bűvészkedő hazudozónak titulálta.Ahol akad egy, ott van több is. Kibújhat még sok éles szög a zsákból? [link]
Gyurcsány legutóbb is elmondta az MSZP-nek, hogy a DK leelőzi őket az időköziken, mintegy azt a üzenve, hogy egyesüljenek ismét Gyurcsány égisze alatt. Ez megvalósulhat ezek után? Illetve, lehet hogy ennek többszörösét kell viszafizetni brüsszelnek?
Origo?
Hát ku* hiteles...
Olyan, bammeg, mint a 888, Pestis Srácok, Magyar Idők és hasonló moslék portálok!
Nem mondod, hogy Gyúrcsány ilyen amatőr? És még ő mondja magát nagy üzletembernek :)))
Orbánék naponta ennek dupláját zsebreteszik. Gyúrnyánynál még Mészáros is többre vitte.
Gyurcsány is trükközött, meg még sokan. Abban viszont biztos lehetsz hogy Orbánék mutyijához képest azok a pénzek mind aprópénz. Komolyan elég neked annyi alibi, hogy a "Vizes VB-nek legalább van értelme"? Tényleg ennyivel el lehet ezt intézni? EU lóvék százmilliárdjai vándorotak-vándorolnak zsebekbe, többszörösen túlárazott közbeszerzéseken.
Értem én hogy Gyurcsány, meg MSZP, meg DK meg elmúltnyócév, meg minden, de azért legyünk igényesek és nézzünk mindenkinek a körmére....
Amúgy engem nem a pénz érdekel. Az sokkal inkább, hogy egy olyan maffiabszervezet van jelenleg hatalmon, akik szó szerint bebetonozták magukat. Magukra szabott választási rendszer.... Barátom! Tudod még mi a demokrácia lényege? A választás. Nem zavar, hogy valaki(k) a fejed fölött éppen úgy rendezkednek be, hogy akkor se tudd őket eltakarítani, amikor már egyáltalán nem kedvesek neked? Picit sincs ezügyben rossz előérzeted, nem gyanakodsz?
Baloldaliként mondom, hogy eddig sem volt az, mint ahogy az MSZP sem. Más kérdés, hogy a Fidesz ezerszer hiteltelenebb, és nem csak a szándékos és gondatlan kirívóan jelentős anyagi károkozás van a rovásukon. A demokrácia erejének rontásán nem fáradozott az mszp ennyit, A Fidesznek ez nem okoz gondot.
Szóval én egy kis baloldali pártra fogok szavazni, sőt szavazatszámláló bizottságba is jelentkezem.
"Szóval én egy kis baloldali pártra fogok szavazni, sőt szavazatszámláló bizottságba is jelentkezem."
Te vagy az emberem!
És sok sikert, hogy tagja lehess a bizottságnak! :)
A kérdezőnek meg annyit, már annyira gusztustalan, hogy 2017-ben is Gyurcsányozni kell, hogy "trükközött, sikkasztott"...
Hát igen, de az a Fidesz-KDNP-hez képest aprópénz, és még ezért gyűlölitek ennyire...
Akkor Viktorék mégis, mi a gyászért csoportosítanak át egyik helyről a másikba minden hülyeségre hivatkozva millilárdokat?
Miért KÉNYSZERÍTETTE 2010-ben a Fidesz az embereket, hogy a MANYUP-ból térjenek át az állami nyugdíjpénztárba arra hivatkozva, hogy "Majd ott biztonságban lesz a pénz, megmarad majd a vásárlói értéke és magasabb is lesz mindenki nyugdíja"?
És milyen érdekes, de sok idős kapott meglehetősen ALACSONY nyugdijat, nemhogy magasabbat...
Innen is elsikkasztottak 3000milliárdot!
Ott a Questor-botrány, ahol szintén súlyos milliárdok tűntek el a semmibe...
Mégis, hova lett a pénz, miért nem kapták meg a károsultak az ígért kártérítést?
Tesz ezért valamit Orbán?
SEMMIT!
A törvényt saját magukra szabva módosítják, hogy a FIDESZ-KDNP legalizálgassa a sikkasztást, korrupciót, hűtlenkezelést, pénzmosást!
Ehhez mit szólsz, kérdező?
Ne a baloldalra és Gyurcsányra mutogass nekem, hanem válaszolj minden kérdésemre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!