Kicsit nem nevetséges, hogy a minisztérium még mindig a baloldali kormányokra fogja, hogy most is fogynak a gyermekgyógyászok? Az elmúlt 7 évben miért nem állt meg a csökkenés?
Figyelt kérdés
2017. máj. 15. 18:34
2/10 anonim válasza:
Pedig azt hittem ma már mindenről Soros tehet. Ideje szólni a minisztériumnak, hogy frissítsék a kifogás.txt-t.
4/10 anonim válasza:
Hát mer gyúrcsány, ja nem bocs......na viszont akkor meg egyértelműen Brüsszel a hibás, meg kéne állítani!
5/10 anonim válasza:
Nem kicsit! De mit vársz tölük?
6/10 anonim válasza:
Dik nem én loptam hee, hanem áz a jófijúú.
Ő vót hee.
Jájj basom a sáját.
8/10 anonim válasza:
Soros pénzeli őket,hogy fogyjanak a gyerekgyógyászok,rezsibiztos Szilárd most derítette ki.
9/10 anonim válasza:
A Gyúrcsán miatt nem állt meg. Meg a Soros is rásegített.
10/10 anonim válasza:
Mert a Gyurcsány lepacsizta Sorossal, hogy ezt is elintézi.
Most az összes gyermekgyógyász a CEU padjaiban csücsül, és a szakállas nőkről tanulnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!