Ti is büszkék vagytok, hogy a miniszterelnökünk megkoszorúzott egy kommunista emlékművet?
Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 18:17
1/15 anonim válasza:
Mi mindig is Kelet-Ázsia szövetségesei voltunk és Óceánia ellen harcoltunk. Aki mást állít, az Emmanuel Soros ügynöke.
2/15 anonim válasza:
Én igen, mert a kommunizmus jó.
3/15 anonim válasza:
Szarok rá.
Nem a szimbolikus cselekedetei miatt nem kedvelem Orbánt, hanem a tényleges tettei és döntései miatt.
4/15 anonim válasza:
Amúgy egyre inkább azon az állásponton vagyok, hogy ha az 1984-et újra megfilmesítenék, akkor a Fidesz nem engedné leadni a magyarországi mozikban.
5/15 anonim válasza:
Szerintem most is, mint miután elmaradt a lipsik elleni lázadás franciaországban , lapítanak mint xar a fűben.
6/15 anonim válasza:
Hányok attól az embertől most már mindegy mit csinál.
7/15 anonim válasza:
Igen, lassan vosszatér a "gyökereihez".
8/15 anonim válasza:
Persze, nyugodtan, ismételjük meg a történelmet! :D :D
Nem tudom, mit képzel már magáról az az ember..
9/15 anonim válasza:
Lesz még Budapesten pezsgő bontva a sztálingrádi győzelem évfordulójának megünnepléséhez. Simán el fog férni egy ilyen ünnep Hitler születésnapja mellett.
10/15 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, Kínában jó kommunisták vannak. Mi csak a rossz kommunisták ellen harcolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!