Tán emlékezni kéne, honnan is indult a kirángatás emlegetése, de egybites füttyművészektől nem várok el ilyen szellemi teljesítményt.:D
2017. máj. 14. 00:07
12/40 anonim válasza:
71 na mesélj honnan indult. :-D Érdekelne komolyan.
2017. máj. 14. 00:20
13/40 anonim válasza:
Az emberek nem akarnak még egyszer Bokros csomagot, Bajnait, Gyurcsányt. Nyilvánvaló, hogy miért.
Annyira utálják ezt a baloldalnak nevezett pereputtyot, hogy inkább a fidesz.
Ráadásul nincs egyetlen olyan politikus sem az ellenzéki oldalon aki bevállalná azt hogy eltűnjön a közéletből ha ez lenne az ára a fidesz leváltásának.
2017. máj. 14. 00:21
14/40 anonim válasza:
"Sokkal mélyebben élhetik meg sokan a magyarságukat, mint azelőtt. Azért ez is számít..."
A magyarság csak annyira számít ezeknek az újkomcsiknak, hogy a megszálló szivjeteknek emlékművet építenek és hagyják, hogy a ruszkik komcsi jelképeket használjanak nyilvánosan. Tenyleg többet ér a magyarság.
2017. máj. 14. 01:06
15/40 anonim válasza:
#14 "A magyarság csak annyira számít ezeknek az újkomcsiknak,"
Szerintem neked gőzöd sincs a magyarságról.
2017. máj. 14. 01:40
16/40 anonim válasza:
Azért, mert...Viktor!Viktor!Viktor!
2017. máj. 14. 03:12
17/40 anonim válasza:
Mellesleg,annyira azért nem népszerű a 2 millió szavazójával, csak az a szerencséje, hogy az ellenzék gyenge és megosztott.
2017. máj. 14. 03:15
18/40 anonim válasza:
"Szerintem neked gőzöd sincs a magyarságról"
Hogyne, te biztosan tudod.
2017. máj. 14. 08:24
19/40 anonim válasza:
Nem az a fő baj, hogy mindent elvesz. Ha lopna, de az ország fejlődne, nem lenne akkora baj. Bár olyan mértékű a lopás, hogy a kettő már összefügg. Azért van így, mert a választók nagyon, nagyon, nagyon egyszerűek, komoly szellemi kihívásokkal küszködnek. Ezért szavaztak az osztogató MSZP-re is még 2006-ban is, mikor minden értelmes ember tudta, hogy 4 éve folyamatos az eladósítás. Most az országmegvédés, migránsozás tölti be azt a funkciót, amit akkor az osztogatás. Persze a Jobbik még inkább megvédené az országot, csak azt fejlesztené is és nem lopna, de ez már túl bonyolult felvetés a választók számára.
2017. máj. 14. 08:42
20/40 anonim válasza:
Had vegyen, én akkor is rá szavazok.
Én mindig is rászavaztam akármi is legyen. 2018ban és 2022ben is, ha még nem túl fáradt Viktorunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!