Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány minek "csábította"...

A kormány minek "csábította" haza azt a 66 fiatalt, akiket végül jól megszívatott?

Figyelt kérdés

"Nem Tamásék voltak az egyetlenek, akik rosszul jártak a Vállalkozz Itthon Programmal. A programra 66-an pályáztak összesen 193,1 millió forint támogatásra, viszont fél év alatt egy pályázatot sem bírált el az NGM.

Kiszállni viszont nem éri meg, mert akkor vissza kellene fizetni a képzés 200 ezer forintos költségét.

Egy cég járt jól az egésszel, a feltételül szabott képzést tartó "IOSZIA" Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft., amely 17 millió forintért szerződött erre az OFA-val. A cég vezetője, Fülöp Henrik szeret Fideszes politikusokkal fotózkodni és már többször nyert el állami megbízásokat. "

[link]

2017. máj. 13. 12:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tudod ez úgy van, hogy akit még mindig lehet így szivatni, az magára vessen. Aki ennyiből se tud tanulni, meg is érdemli.
2017. máj. 13. 15:39
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

Ebből is jól látszik hogy még mindig vannak emberek akik hisznek a fidesznek, pedig már sokszor bebizonyította orbán éás a pártja hogy laza könnyedséggel tud hazudni ígérni.

Ez is egy tipikus fideszes hazugság kampány lett, olyan mint amiből van már tömegével.

2017. máj. 13. 16:45
 13/14 anonim ***** válasza:
8%

Én hazajöttem csábítás nélkül is, és azt mondom, hogy otthona csak egy lehet egy embernek. Magyarnak születtem, magyarként is akarok meghalni. 10 év külföld megtanított arra, hogy sehol sem jobb élni, maximum valamivel könnyebb, cserébe viszont nem a szülőföldeden laksz, barátaid nem magyarok, szüleid, rokonok távol, Skype kapcsolatok meg nem nevezhetőek ideálisnak. Pénz és tapasztalat szerzésnek jó volt, de elég volt. Ha ugyanannyit belefektetsz saját magadba itthon, mint amit a legtöbbünk külföldön, itthon is nagyon szépen lehet élni.

Persze most majd jönnek a szövegek, hogy mocskos Fideszes vagyok, elárulom, nem vagyok, mindegyik politikai párt leszerepelt nálam, így amennyire lehet, nem érdekel egyikük sem. Amit írtam, úgyis csak az érti, aki huzamosabb ideig élt külföldön. Aki csak azt látja a külföldi munkában hogy X ezer €, annak még sokat kell tanulnia!

2017. máj. 13. 17:19
 14/14 Estádio de Felchút ***** válasza:
66 vadbarom... aki hölye, azt nem tudom sajnálni. Minek jöttek vissza?
2017. máj. 13. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!