Vajon a Jobbik szimpatizánsok, vagy MSZP-sek látnák be előbb, hogy tévedtek a Fidesszel kapcsolatban? Vagy netán nem is lenne hajlandó egyik tábor sem belátni?
"Sok MSZP-s és sok jobbikos belátná egy idő után, viszont rengeteg elvakult jobbikos és MSZP-s soha nem lenne hajlandó elismerni."
inkább sok elvakult fideszes ÉS MSZP S
mszp egy nagyképű demagóg párt
fidesz majd elválik mit csinál
a Jobbik meg legalább a magyarokat képviseli
12.13
Én a kérdésre válaszoltam. Ha a Fidesz tényleg rendet tesz, közbiztonságot, gazdaságot, oktatást, egészségügyet, mindent illetően, akkor rengeteg jobbikos is el fogja ismerni, hogy igen, Orbán tett valamit, és nem csak a szája járt. Én is ezek közé tartozom. De ahogy téged olvaslak, neked ilyesmitől nem kell félned. Azt sem tudod, mi az, hogy demagóg, csak dobálózol ezzel a jelzővel, mert egyetlen forrásból tájékozódsz, ott pedig ilyet hallottál.
ha a fidesz elhozza nekünk az élhető országot, akkor jobbikosként elismerem. de addig is had tartsam egy undorító mocskos szarnak őket a kampányuk miatt is és az elmúlt 8 évük miatt is.
Kérdés: elismeritek e ti fideszesek, hogy a fidesz egy hazug párt, ha az ígéreteivel totál szemben megy?(ahogy most is)
"fidesz egy hazug párt, ha az ígéreteivel totál szemben megy?(ahogy most is)"
Már megint a hazugság... Nem tudtok váltani?
Igen a fideszes tábor fog hamarosan koppanni,de tuti nem fogják beismerninormális ember a jobbikra szavazna,de sajnos a kisebbség,meg a vén szarok túl sokan vannak...
alapból 50 felett nem is engednék szavazni,mer őneki már minek? nem a jövője múlik rajta, fiatalokat hátráltatják, szavazási életkor 18-50 év között.
"Már megint a hazugság... Nem tudtok váltani?"
cáfold meg.
könnyű így vitatkozni, hogy minden amit mondunk az "hazugság, hazugság!!"
elég ócska vitapartner vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!