1. Az követte el a legnagyobb hibát aki a Fideszre szavazott.
2. A Jobbiknak ez szégyen, nem az első ilyen eset. Át kellett volna világítani a tagjaikat.
énszerintem, ha a komcsik fiatalkorában olyan elterjedt lett volna az internet meg a digitális fényképezés (akkor nem volt), bőven csámcsoghatnánk az ő disznóságaikon is.
pl.: lendvainak azért ilyen a pofázata, mert uborkázás közben megrúgta a ló...
Vivi anyja jehova tanuja.
Egyik testvére öngyilkos lett
A másik súlyos beteg
A harmadik belépett a szektába
A negyedik "elkallódott"
Vivi a legkisebb így nőtt fel.Ma már máshogy él,mert megtalálta a biztonságot(nem,nem a jobbikban,az életben)
Nektek meg hasonló jókat kívánok,mint amin ő keresztülment.
10.27:
Azt nem feltételezem,hogy olvastál Mária Magdolnáról,ellenben Michell Wild-ről biztosan.Vannak hibák,amiket elkövet az ember(mondjuk jogilag 18 éves kora elött még nem is az,csupán gyerek)
Egyébként a jobbikról is furcsa elképzeléseid vannak,nem a totális terrort nem ők akják.(mondjuk inkább Kubatov és testvérei,akik ezt a lányt is előkaparták?)
Még annyit légyszi:Oké,hogy mondta,Viktor,hogy más idő jön,de szólj már neki,hogy elég volt ,szeretném a régi napsütést!
10.42
Durván mellélőttél, liberális vagyok, nem fideszes:) ( Liberális. Nem lmp-s. Ne keverjük. )
10:42
Csupán az a bibi, hogy "Niki", "Vivi", Király András meg a f@szpumpás a kettőt egyszerre, egy időben csinálta. És a kettő baromira nem fér össze egymással...
10:44:akkor mi is a gond?
ha jól tudom ti vergődtetek,hogy 16 év felett lehessen erotiukus hm felvételeket,fotókat készíteni...
Na látod itt a példa,hogy ennyi idősen mennyire tudatosan egyezik bele bárki is.Mert ha mondjuk azt lett volna a médiában sulykolva,hogy ez mekkora hülyeség stb...akkor nem lennének ezek a fiatal eltévedt lányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!