Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor kik ellen tüntetünk?

Most akkor kik ellen tüntetünk?

Figyelt kérdés
Mindenhol hallom, hogy Soros így, Simicska úgy, Vona ez, Botka meg az stb. Sorolhatnám a végtelenségig... Ja meg ott a CEU... De most akkor kik ellen és miért tüntetnek Pesten? Valaki érthetően el tudná magyarázni?
2017. máj. 9. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%
Ök maguk se tudják.
2017. máj. 9. 22:17
 2/11 anonim ***** válasza:
14%

A balliberálisok női kvótákat, indokolatlanul magas női béreket, valamint genderista nevelést és melegházasságot akarnak. Ezenfelül migránsokat akarnak simogattatni az adófizetők pénzéből.

A tüntetés a kormány ellen megy, mivel a kormány a fenti követeléseket nem teljesíti.

Azt pedig senki ne hazudja, hogy a lopás és a korrupció az oka a tüntizesnek, mivel ez esetben Gyurcsány idején már fegyvert kellet volna fognotok.

2017. máj. 9. 22:19
 3/11 anonim ***** válasza:
97%

A felsoroltak egyike ellen sem tüntettek:D

A kormány ellen tüntetnek.

2017. máj. 9. 22:20
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
35%, már megint csúsztatsz, mint mindig...
2017. máj. 9. 22:21
 5/11 anonim ***** válasza:
30%
Mindenki mindenkivel szemben szerintem. De ez már lejárt lemez..)
2017. máj. 9. 22:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ kire gondolsz.

Tüntettek a tanszabadságért,a kormány ellen,az orosz befolyás ellen,utána volt jobbikos ellentüntetés a háttérhatalom ellen,utána a 444 újságíróját ért támadás ellen...kb ezek voltak mostanában...

2017. máj. 9. 22:32
 7/11 anonim ***** válasza:
13%

Idézve a nagy slágert:

"minden midenki ellen, mindegy, csak dolgozni ne kelljen"

2017. máj. 9. 22:44
 8/11 A kérdező kommentje:

#3 Sorost sokan köpködik, csak nekem annyira zavaros az egész, hogy miért...

#6 pont ezekre gondolok, hogy mi mért volt, mert mindenki szid mindenkit mindenért, de követni nem tudom.. :D

2017. máj. 9. 22:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, nagyjából, a magyar politikai "elit" ellen.
2017. máj. 10. 00:30
 10/11 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem akinek van élete és dolgozni jár az nem ér rá tüntetni. A munkahelyemen nem díjaznák ha beszólnék most egy hétig nem megyek mert tüntetni kell. Szabadmapon meg menni kell horgászni akkor szintén nem érek rá.
2017. máj. 10. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!