Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti befogadnátok migránsokat...

Ti befogadnátok migránsokat politikusok unszolására, míg ők kényelmesen élnének villáikban?

Figyelt kérdés

2017. máj. 7. 12:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%

"Aki tör, erőszakol, gyújtogat, annak ott a börtön."

Ugyanúgy eteted mintha szabadlábon lenne. Be se kell engedni!

2017. máj. 7. 13:27
 12/25 A kérdező kommentje:

Már nem a kérdére válaszoltok...

A hazaitokban eltartanatok őket?

Nem azt írtam,hogy ha rendes gyerekek lennének,dolgozni akarnának.Én az adott állapotra gondolok,nem feltételezett mi lenne,ha dolgokra!Fizetnétek ezt az állapotot hónapokig levonva a fizetésetekből,elszállásolnátok őket saját költségeiteken?Ez a kérdésem!

2017. máj. 7. 13:34
 13/25 anonim ***** válasza:

"Ugyanúgy eteted mintha szabadlábon lenne. Be se kell engedni!"

1) Egy teljes európai határzár nagyságrendekkel drágább lenne, mint a rendőrség és a börtön.

2) Európában is for profit börtönökre van szükség. Szerintem nonszensz, hogy az állam fizeti a börtönöket, miközben az USA már bizonyította, hogy pénz nyelő helyett pénz termelők is lehetnek.

"A hazaitokban eltartanatok őket?"

Nem, de ezt senki nem is kéri.

"Fizetnétek ezt az állapotot hónapokig levonva a fizetésetekből,elszállásolnátok őket saját költségeiteken?"

Nem, de ezt senki nem is kéri.

"Én az adott állapotra gondolok,nem feltételezett mi lenne,ha dolgokra!"

Az adott állapot az, hogy Magyarországon szinte nincsenek migránsok. Magyarország nem egy bevándorlási célpont. Él itt 10.000.000 magyar, bevándorló meg kb 10.000 kínai/vietnámi/stb., kevesebb mint 10.000 muszlim. Szóval az adott állapotban semmilyen realitása nincs annak, hogy bárkit el kéne tartanunk, mert hogy nincs itt az égadta világon senki. Aki itt van, az is inkább megy el.

2017. máj. 7. 13:42
 14/25 anonim ***** válasza:

Ha úgy érkezik, hogy megtanult magyarul, van szakmája (ami hiányszakma éppen az országban), 5 év próbaidő után (ami közben ha akár csak egyszer is rossz fát tesz a tűzre, akár csak csúnyán néz a magyar polgárokra, panasz érkezik rá, stb, már repül) lehetőséget biztosítanék a letelepedésre.

A próbaidőre bocsátást egy szerződésben rögzítenénk, amit a migráns a magyar állammal kötne, amihez teljes mértékű átvilágításnak vetné alá magát (majd ujjlenyomat rögzítés és vérvétel). A próbaidő alatt nem kapna állampolgárságot, tehát nem is utazhatna szabadon az EU tagországok között, viszont kapna Magyarországon munkavállalási engedélyt.

Az 5 év alatt folyamatosan monitoroznám, hogy képes-e, akar-e beilleszkedni a társadalomba. Ezt a megfigyelést természetesen önként kellene vállalnia és segítenie a migránsnak. Ha nem együttműködő, vagy radikális nézeteket vall, stb, automatikusan elutasításra kerülne és mehetne Isten hírével.

A próbaidő alatt semmiféle segélyre nem lenne jogosult, saját erejéből kellene boldogulnia. A családegyesítési jog csak 5 év után illetné meg. A családtagokra természetesen külön külön vonatkozna az 5 éves próbaidő.

2017. máj. 7. 15:06
 15/25 anonim ***** válasza:

# 13/14 Időpont ma 13:42

Jah, az amcsiknak is jól beváltak a for-profit börtönök. Mennyi is a visszakerülési arány? 90%? :-D

2017. máj. 7. 15:18
 16/25 anonim ***** válasza:

Dehogy fogadnám!

A politikusok villáiban biztos van szabad hely, így akkor adott a megoldás. :)

2017. máj. 7. 15:25
 17/25 anonim ***** válasza:

"Jah, az amcsiknak is jól beváltak a for-profit börtönök. Mennyi is a visszakerülési arány? 90%? :-D"

Hát istenem, nem kell bűncselekményeket elkövetni. Ez nem a lakosság többi részének a felelőssége.

2017. máj. 7. 15:42
 18/25 A kérdező kommentje:
13-Te szerintem vagy csukott szemmel és füllel élsz vagy tudatosan nem akarsz tudomást venni a helyzetről.Németországban németeket lakolttak ki,hogy a migránsoknak legyen lakásuk,sőt,emellé pénzt is adnak nekik segély néven.Érdekes az is,hogy aki nem fogad be migránst,azt az országot szankciókkal sújtják.Szóval tudatosan csúsztatsz ez ügyben.Azt sem értem,hogy honnan tudod mennyi migráns van itt,mert ez szerintem egy hasraütés szerű adat,amit megadtál.Igen,nem Mo. a fő céljuk,de ettől független ide is érkeznek rengetegen,csak te azt nem látod.Budapesten a belváros tele van arabokkal,stb.,ne mondd már,hogy itt nincsenek,mert magadat is szemen köpöd ezzel!
2017. máj. 7. 15:51
 19/25 anonim ***** válasza:

"Németországban németeket lakolttak ki,hogy a migránsoknak legyen lakásuk"

Bizonyítékot. Soha nem is hallottam ilyesmiről.

"aki nem fogad be migránst,azt az országot szankciókkal sújtják"

Pl. Magyarország nem fogad be migránst, és nem sújtották szankciókkal. De igazság szerint nincs is semmilyen elvárás meg semmi, hogy bárki is fogadjon be migránst. Volt ez a kvótás ötlet, de ez már egy éve halott. Egy rakat európai ország minimális számú migránst fogad be. Pl. Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Románia, Magyarország, stb.

"Azt sem értem,hogy honnan tudod mennyi migráns van itt"

Senki se tudja. De abból, hogy nincsenek sehol, elég jól meg lehet becsülni, hogy viszonylag kevés. Kb. annyi arabot látok, mint húzott szeműt, és az ő számuk 10000 körül van. És mindkét csoport Budapesten koncentrálódik. Szóval ez alapján becsültem meg a számukat.

"Budapesten a belváros tele van arabokkal,stb."

Ezt is a kurucinfón olvastad? Mert én itt élek, és bizony mondom neked, Budapest belvárosa nincs tele arabokkal. Elenyészően kevesen vannak.

2017. máj. 7. 16:08
 20/25 anonim ***** válasza:

"A hazaitokban eltartanatok őket? "

Dehogy tartanám, be sem engednék egyet se. Menjen mind ahonnan jött!

2017. máj. 7. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!