A Jobbik miért nem akarja az országgyűlés létszámát csökkenteni?
Amire te akarsz linket kapni,mármint,hogy nem szavazták meg,múlt időben-arra nincs,mert még nem történt meg.
Viszont én nem is múlt időben fogalmaztam,hanem "nem akarja".Tehát ez egyfajta szándék,ami a jövőt illeti,amire van link és még a hiradóban is látható volt egy nyilatkozat,ami ezt alátámasztja.
Amire te akarsz linket kapni,mármint,hogy nem szavazták meg,múlt időben-arra nincs,mert még nem történt meg.
-erről beszélek,akkor honnan tudod,hogy nem akarja csökkenteni és ezért lehordod és szapulod a jobbikot
Viszont én nem is múlt időben fogalmaztam,hanem "nem akarja".Tehát ez egyfajta szándék,ami a jövőt illeti,amire van link és még a hiradóban is látható volt egy nyilatkozat,ami ezt alátámasztja.
-ha van link akkor nyugodtan megmutathatod,és,hogy melyik jobbikos képviselő jelentette ki,hogy nem szándékozzák csökkenteni a létszámot.
TEHÁT UGY
oké én is kérdezek:
kérdező, válaszolj: a fidesz miért nem akarja a virsli árát csökkenteni? igaz nem olvastam sehol, hogy akarják bvagy sem, de mivel nem olvastam, nem szavaztak nemmel rá, ezért 150%-osan állítom, hogy nem akarja.
ez vagy te is kb.
jah és mellesleg a jobbikosok nem fognak olyan húdekrva sokat keresni odabent. kb 200-250k bruttó bérük lesz, semmi több.
azok ellen ugass akik hazavisznek 1milliót vagy többet és mellette cégeik vannak, meg offshore cégeik. ez lenne a lényeg, de ehhez sajnos te túl gyerek vagy, hogy megértsed ahogy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!