Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik miért nem akarja az...

A Jobbik miért nem akarja az országgyűlés létszámát csökkenteni?

Figyelt kérdés
Persze attól,hogy a parlament létszáma csökken,attól még például az államháztartási hiány nem,de attól ez még egy nemes gesztus lenne.Mindenképpen példát mutatnának,hogy ők is "meghúzzák a nadrágszíjat".Valamint havi szinten milliókat lehetne vele megtakarítani,amit aztán jobb helyre is lehetne rakni,mint a képviselők pénztárcája.A Jobbik valamiért nem így gondolja.
2010. máj. 15. 18:10
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Amire te akarsz linket kapni,mármint,hogy nem szavazták meg,múlt időben-arra nincs,mert még nem történt meg.

Viszont én nem is múlt időben fogalmaztam,hanem "nem akarja".Tehát ez egyfajta szándék,ami a jövőt illeti,amire van link és még a hiradóban is látható volt egy nyilatkozat,ami ezt alátámasztja.

2010. máj. 15. 19:26
 22/33 anonim ***** válasza:

Amire te akarsz linket kapni,mármint,hogy nem szavazták meg,múlt időben-arra nincs,mert még nem történt meg.

-erről beszélek,akkor honnan tudod,hogy nem akarja csökkenteni és ezért lehordod és szapulod a jobbikot

Viszont én nem is múlt időben fogalmaztam,hanem "nem akarja".Tehát ez egyfajta szándék,ami a jövőt illeti,amire van link és még a hiradóban is látható volt egy nyilatkozat,ami ezt alátámasztja.

-ha van link akkor nyugodtan megmutathatod,és,hogy melyik jobbikos képviselő jelentette ki,hogy nem szándékozzák csökkenteni a létszámot.

TEHÁT UGY

2010. máj. 15. 20:01
 23/33 anonim ***** válasza:
*UGYANOTT VAGYUNK NINCS LINK CSAK MELLÉBESZÉLÉS.
2010. máj. 15. 20:01
 24/33 A kérdező kommentje:
Nem fogok neked szívességet tenni azáltal,hogy bemásolom.Az,hogy a politika rovatba írkálsz,szerintem a jóltájékozottság feltétele,de nálad ez nem mondtható el.
2010. máj. 15. 20:16
 25/33 anonim ***** válasza:

oké én is kérdezek:

kérdező, válaszolj: a fidesz miért nem akarja a virsli árát csökkenteni? igaz nem olvastam sehol, hogy akarják bvagy sem, de mivel nem olvastam, nem szavaztak nemmel rá, ezért 150%-osan állítom, hogy nem akarja.

ez vagy te is kb.

jah és mellesleg a jobbikosok nem fognak olyan húdekrva sokat keresni odabent. kb 200-250k bruttó bérük lesz, semmi több.

azok ellen ugass akik hazavisznek 1milliót vagy többet és mellette cégeik vannak, meg offshore cégeik. ez lenne a lényeg, de ehhez sajnos te túl gyerek vagy, hogy megértsed ahogy látom.

2010. máj. 15. 20:40
 26/33 A kérdező kommentje:
*annak a jóltájékozottság az egyik feltétele
2010. máj. 15. 20:43
 27/33 A kérdező kommentje:
Ne legyél már nevetséges,ha te a virsli árával jösz,akkor csak magadat járatod le,jézusom.
2010. máj. 15. 20:46
 28/33 anonim ***** válasza:
semmi ellenérv, ennyit érsz kérdező, csak itt jézusozol, meg hülyézel, hát igen:) ezek vagytok ti:)
2010. máj. 15. 21:16
 29/33 anonim ***** válasza:
Jó kis pénz az nekik
2010. máj. 15. 21:29
 30/33 anonim ***** válasza:
Azért, mert ők is héberek...
2010. máj. 15. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!