Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha paks2ről akar népszavazást...

Ha paks2ről akar népszavazást a baloldal a civikék sorostámogatásáról miért nem akar?

Figyelt kérdés

ugye nem szeretnénk külföldi befolyást... amennyiben az a putyinista orosz hahaha

de soros meg a clinton klán az jöhet

2017. máj. 6. 10:10
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

hűha már a helyesírásnál járunk? gyorsan kifogytál az érvekből

így nem lesz sorospályázat nyerés

2017. máj. 6. 10:34
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

Én csak beugrottam, elolvastam amit írtál, és rájöttem, hogy fölösleges értelmes választ adni.

Egyébként meg a "nem is van" az nem helyesírási hiba, hanem magával a nyelvvel van problémád...

2017. máj. 6. 10:41
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a második hozzászóló, elég jó érvet linkelt, csak nem.reagáltl rá.
2017. máj. 6. 10:43
 14/23 anonim ***** válasza:

Amúgy, példámul Pézerfalvy is ezt vetette fel: semmi gond a civil szervezetek vizsgálatával, csak akkor ugyanennek kellene vonatkoznia, a kormány által "szponzoráltakra" is.

.

2017. máj. 6. 10:49
 15/23 anonim ***** válasza:
Péterfalvy
2017. máj. 6. 10:50
 16/23 A kérdező kommentje:
hát 72%os főbalos provokátor örülök hogy kezded belátni, hogy a munkásságodra senki sem kíváncsi
2017. máj. 6. 11:20
 17/23 anonim ***** válasza:
Megy ám a neokomcsi agitálás és provokáció szombaton.
2017. máj. 6. 11:45
 18/23 anonim ***** válasza:

Azt ugye vágod kérdező, hogy Orbánék is elég sokszor ilyen civil szervezetekkel lapátolták ki a pénzt maguknak? Ez a Soros osztogatja a pénzt a civileknek nem tudom honnan jött nektek, ez már nálatok ilyen fóbia.

Az USA világáról meg bebizonyítottad mennyire nincs fogalmad.

2017. máj. 6. 12:09
 19/23 A kérdező kommentje:

ez az orbánék kilapátolják a pénzt nem tudom honnan jött nektek biztos valami fóbia

soros pénzosztására vannak azonban bizonyítékok is

2017. máj. 6. 12:39
 20/23 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb, ha egy üzletember pénzel civil szervezetet, mint ha éppen regnáló aktív kormánypárt pénzel "civil szervezetet" és repteti Brüsszelbe védeni Orbán seggét. Ezek pampognak álcivilekről? Teljesen hiteltelen.
2017. máj. 6. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!