Ha paks2ről akar népszavazást a baloldal a civikék sorostámogatásáról miért nem akar?
ugye nem szeretnénk külföldi befolyást... amennyiben az a putyinista orosz hahaha
de soros meg a clinton klán az jöhet
hűha már a helyesírásnál járunk? gyorsan kifogytál az érvekből
így nem lesz sorospályázat nyerés
Én csak beugrottam, elolvastam amit írtál, és rájöttem, hogy fölösleges értelmes választ adni.
Egyébként meg a "nem is van" az nem helyesírási hiba, hanem magával a nyelvvel van problémád...
Amúgy, példámul Pézerfalvy is ezt vetette fel: semmi gond a civil szervezetek vizsgálatával, csak akkor ugyanennek kellene vonatkoznia, a kormány által "szponzoráltakra" is.
.
Azt ugye vágod kérdező, hogy Orbánék is elég sokszor ilyen civil szervezetekkel lapátolták ki a pénzt maguknak? Ez a Soros osztogatja a pénzt a civileknek nem tudom honnan jött nektek, ez már nálatok ilyen fóbia.
Az USA világáról meg bebizonyítottad mennyire nincs fogalmad.
ez az orbánék kilapátolják a pénzt nem tudom honnan jött nektek biztos valami fóbia
soros pénzosztására vannak azonban bizonyítékok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!