Egybk annyira röhejes , hogy ahogy néztem Vonán kívül mindenki papirkárol olvassa fel a szövegét :D komolyan ennyit nem tudnak bemagolni? :D
2017. máj. 6. 06:53
3/13 anonim válasza:
Én se mondanám, hogy "ordibál, mint a félőrült", bár kétségtelenül kiengedi a hangját. Persze, ez nem.meglepő, hiszen a magyar politikában nincs igény a csendesebb, visszafogottabb hangra. A választóknak az ilyen túl szürke, "meg se hallják" amit mond.
2017. máj. 6. 07:01
4/13 anonim válasza:
Ha valaki olvas akkor nem őszinte. Oké bemagolni is lehet a sok kamut de legalább akkor foglalkozott vele.
2017. máj. 6. 07:04
5/13 anonim válasza:
#2: Azért azt vegyük számításba, hogy Vona már jópár éve a Jobbik elnöke, miniszterelnök jelöltje, tehát sokkal rutinosabb "versenyző".
2017. máj. 6. 07:27
6/13 anonim válasza:
Nem. Az csak egy kötekedő hülyegyerek. Nem azt akarják hogy nekik legyen jó, hanem azt, hogy másoknak legyen rossz!
2017. máj. 6. 08:20
7/13 anonim válasza:
Tud. Csak tud valamit mert ott úgy tűnt van hatása a beszédének. Amúgy meg azzal amit mondott abszolút egyet lehet érteni, ha nem abszolút, akkor sem csak ordibálásnak látni.
Mondott rengeteg dolgot amit többször kellene mindenkinek mondania. És igen, ő is ahogy a momentum tagsága is a politikába akar kerülni, mert a politika nem csak az "elit" kezébe tartozik, hanem ránk is, nekünk is közünk van hozzá, akkor is ha nem egyezik a véleményünk akár a kormánnyal, akár az ellenzékkel.
ui:
"Miért nem megy apuci penzet kolteni?"
Hogy legyen mit kérdezned. :-)
2017. máj. 6. 08:24
8/13 anonim válasza:
Szerintem semmi egyebet, max. a vidékiekről "ironizálni".
2017. máj. 6. 08:35
9/13 anonim válasza:
Hogy be van fosva a sok neokomcsi szar, hogy kirántják alóluk az egyeduralmat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!