Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Vona Gábor felvett, egy a magyar történelmi címerek egyikét tartalmazó (gárda) mellényt? Tényleg ez a legfontosabb "probléma" az országban? Egy mellény? Mi a helyzet az Izraeles kitűzővel (MSZP)?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 12:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
33%

Vona Gábor megígérte, hogy abba a mellénybe megy be. Kitart a gárda mellett.

Először én is utánanéztem, hogy, akkor most ő is törvényt sért. De ez a törvénysértés össze sem hasonlítható azokkal a törvénysértésekkel, lopásokkal, amiket a többi politikus csinál, ráadásul mentelmi jogra hivatkozva meg sem lettek büntetve... Vonától még a mentelmi jogot is el akarják venni, de késő, mert úgyis lemondana róla.

Jó, hogy bejutott a Jobbik, csak kár, hogy nem többen vannak.

Vona Gábor megígérte és betartotta az ígéretét.

Amúgy néztem azt az Izraeles kitűzőt, de nem láttam, de nem kételkedek benne, hogy rajta volt.

A gárdára amúgy meg szükség van.

2010. máj. 18. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!